ستی مولایی؛ تارتلتها طیف وسیع و گستردهای از طعم و مزه را میتوانند شامل شوند. تارتلت ریحان و گوجهفرنگی هم از این دسته تارتلتهای خوشمزه و سالم است که با گوجه و ریحان تازه به راحتی آماده میشود.
مواد لازم :
نان تست: ٨ عدد
تخممرغ: ٤ عدد
پنیر پیتزای رنده شده: ٣٠٠ گرم
پنیر چدار: ٨ ورق
ریحان تازه: یک دسته کوچک
آویشن: یک قاشق چایخوری
سس کچاپ: به میزان لازم
پنیر لبنه: مقداری
گوجه فرنگی: 1عدد
مرحله اول
ابتدا نانهای تست را با وردنه کاملا باز و نازک کنید؛ سپس با یک کاتر آنها را گرد ببرید. (البته بنا به سلیقه می توانید نان های تارتلت را به همان شکل مربع درست کنید.)
مرحله دوم
نان های صاف شده را در قالبهای مخصوص تارتلت، (تارت تک نفره) قرار دهید و روی نانها را سس کچاپ بزنید.
مرحله سوم
در این مرحله تخممرغها، پنیرها، آویشن و مقداری از ریحان تازه را با هم مخلوط کنید و داخل نانها را با آن پر کنید.
مرحله چهارم
تارتلت آماده شده را به مدت ٣٥ دقیقه روی طبقه وسط فر که از قبل با دمای ١٨٠ درجه سانتیگراد گرم کردهاید، قرار دهید تا به خوبی پخته شود.
برای سرو
پس از سرد شدن، با پنیر لبنه، ریحان تازه و گوجهفرنگی تارتلتها را تزیین کنید.
منبع:
https://www.taste.com.au/recipes/ham-tomato-tartlets/c1a64e47-f122-41f7-b9d5-3371fa2dee3c