سوپ نخود فرنگی و اسفناج/ یک پیش غذای داغ با طعم جدید

ستی مولایی؛ سوپ نخود فرنگی و اسفناج یکی از سوپ‌های خوشمزه با طعم و مزه‌های جدیدی در انواع سوپ بوده که بسیار مقوی و مفید است. این سوپ خوش‌رنگ و طرز تهیه آسانی دارد و شما به راحتی و در زمان کم این سوپ را می توانید، درست کنید.

مواد لازم:

پیاز: 1عدد

سیر: 2 حبه

سیب زمینی: 1 عدد بزرگ

نخود فرنگی: 2 لیوان

کرفس: 2 قطعه

اسفناج: 2 قطعه

عصاره مرغ: 2 تا 3 لیوان

مرحله اول

ابتدا سیر، پیاز، سیب زمینی، نخودفرنگی، کرفس و اسفناج را تفت دهید. به آن نمک، فلفل و آب لیموترش تازه را اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله دوم

در این مرحله عصاره مرغ را در آب جوش حل کرده و به مواد درست شده اضافه کنید. (شما می توانید از آب مرغی که از قبل فریز کرده‌اید هم استفاده کنید). حال به آن فرصت دهید تا پخته شود.

مرحله سوم

حالا وقت آن رسیده تا برای زیباتر شدن سوپ آن را داخل مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا له شود. رنگ سبز نخود فرنگی و اسفناج می تواند با یک دیزاین زیبا تکمیل شود.

برای سرو

برای سرو این غذا می توانید از خامه و برگ های کوچ اسفناج استفاده کنید.

منبع:

https://www.eatingwell.com/recipe/249993/pea-soup/