مواد اولیه:
بادمجان متوسط: ۳ عدد
آب انار: یک چهارم لیوان
آبغوره: ۲ الی ۳ قاشق غذاخوری
پیاز رنده شده: نصف قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی: ۲ عدد
نمک، فلفل، نعناع خشک، گلپر: به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا بادمجانها را کبابی کرده، پوست بگیرید و له کنید.
گوجه فرنگیها را هم پوست گرفته و له کنید.
بادمجان له شده را به همراه آب انار و آبغوره روی حرارت قرار دهید تا طعم آب انار و آبغوره به خورد بادمجان برود و مزه بگیرد.
حالا پیاز و ادویههای ذکر شده را به بادمجان اضافه کرده و بعد از چند دقیقه از روی حرارت بردارید.
در نهایت گوجه فرنگی له شده را به ترکیب اضافه کنید.
نکته:
میزان سیر با توجه به مزاج شما تعیین میشود و میتوانید حتی به جای سیر از کمی پودر سیر هم استفاده کنید.
برخی از قسمتهای شمالی به این غذا آبغورهاضافه میکنند در صورت تمایل نصف لیوان آبغوره به غذا اضافه کنید.
اضافه کردن زعفران یا زردچوبه در دستور پخت اصلی نیامده است اما اضافه کردن آنها رنگ و بوی خاصی به غذای شما خواهد داد