رول کلم پیچ با گوشت/ یک غذای کامل برای دوست داران کلم

ستی مولایی؛ رول کلم پیچ یک غذای کامل است و شما می‌توانید این غذا را در وعده شام یا نهار سرو کنید. رول کلم دستور پخت‌های گوناگونی دارد اما این دستور پخت بسیار خوشمزه است و از نظر ظاهری زیبا به نظر می‌رسد.

مواد لازم

کلم بزرگ: 1 عدد

گوجه فرنگی میکس شده (سس گوجه): 5 عدد

پیاز کوچک، خرد شده: 1 عدد

برنج سفید پخته شده: 2 پیمانه

پودر چیلی: 2 قاشق غذاخوری

پودر سیر: 1/4 قاشق چایخوری

نمک و فلفل: به میزان لازم

گوشت چرخ کرده بدون چربی (90٪ بدون چربی): 450 گرم

مرحله اول

یک قابلمه را از آب پر کنید و روی گاز قرار دهید تا به جوش آید. سپس کلم‌ها را ۲ دقیقه درونش قرار دهید تا نرم و پخته شود. سپس 12 رول بزرگ را کنار بگذارید.

مرحله دوم

(باقیمانده کلم را برای استفاده دیگر در یخچال قرار دهید.) رگه ضخیم را از پایین هر برگ انتخاب شده جدا کنید و یک برش V شکل روی انتهای برگ‌ها ایجاد کنید.

مرحله سوم

در این مرحله؛ گوشت را به همراه پیاز در تابه تفت دهید تا کاملا پخته شود. سپس؛ در یک کاسه بزرگ، سس گوجه فرنگی، پیاز، برنج پخته شده، پودر چیلی، پودر سیر و نمک را با گوشت پخته شده مخلوط کنید. یک چهارم پیمانه از مواد به دست آمده را درون برگ کلم بریزید و رول کنید.

نکته: می‌توانید گوشت های داخل رول را به صورت کوفته ریزه دربیارید.

مرحله چهارم

با استفاده از باقی مانده پیاز و رب گوجه؛ درون تابه سس درست کنید و رول‌ها را درون آن قرار دهید و اجازه دهید تا به مدت 8 ساعت کامل بپزد.

برای سرو

در یک ظرف مناسب ابتدا سس ریخته سپس رول ها را روی آن قرار دهید و خلال دندان ها را از رول ها جدا کنید.

ارزش غذایی3 رول:

  • 323 کالری
  • 11 گرم چربی (4 گرم چربی اشباع شده)
  • 71 میلی گرم کلسترول
  • 31 گرم کربوهیدرات (8 گرم قند، 7 گرم فیبر) و 28 گرم پروتئین

نکته: رول ها را با خلال دندان محکم ببندید تا باز نشود

منبع:

https://www.tasteofhome.com/recipes/meatball-cabbage-rolls/