پلو دمی اسپانیایی/ پلو اسپانیایی اما ایرانی پسند با پنیر و سیب زمینی

ستی مولایی؛ این برنج خوشمزه سنتی یکی از غذاهای بی‌نظیر اسپانیایی است که اصولا در کنار غذاهای دیگر مانند سوسیس، ماهی سالمون یا مرغ کبابی سرو می‌شود. این برنج اسپانیایی به تنهایی یک غذای کامل است و پروتئین لازم را با پنیر تامین می‌کند. بنابراین این غذا می‌تواند یک غذای رژیمی به حساب آید.

مواد لازم

برنج: ۲ پیمانه

پیاز: ۱ عدد

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل دلمه‌ای: ۱ عدد

سیر: ۲ حبه

سس گوجه فرنگی: ½ پیمانه

زیره و فلفل قرمز: به مقدار کافی

آب: به میزان لازم

سیب زمینی: ۱ عدد بزرگ

نمک و روغن: به مقدار کافی

جعفری تازه: به میزان لازم

پنیر مربع شکل: به مقدار کافی

کنجد: به میزان دلخواه

مرحله اول

تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و به آن روغن زیتون اضافه کنید، سپس پیاز را به همراه فلفل دلمه‌ای نگینی کرده و به تابه اضافه کنید. (بگذارید تا پیاز طلایی شود.)

مرحله دوم

سیر را له کرده و به همراه برنج به تابه اضافه کنید و به مدت 5 دقیقه برنج را به همراه مواد تفت دهید. (لازم نیست که برنج سرخ شود.)

مرحله سوم

در این مرحله؛ سس گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل وزیره اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس به آن آب اضافه کرده و آن را دم بی‌اندازید. پلو دمی اسپانیایی را می‌توانید درون قابله یا پلوپز بپزید. (زمان پخت: 20دقیقه)

مرحله چهارم

سیب زمینی‌ها را شسته و پوست بکنید و به شکل مکعب برش بزنید و در تابه ای دیگر سرخ کنید. پنیر ها را هم مربع شکل کات کنید و در روغن به همراه کنجد سرخ کنید. سیب زمینی و پنیر به غذای شما مزه اضافه می کند.

برای سرو

برای سرو می توانید از جعفری استفاده کنید تا پلو دمی شما خوش عطر شود.

منبع:

https://spicedblog.com/slow-cooker-spanish-rice/