علی شمسی پور در واکنش به انتشار اخبار دریافت شهریه دلاری از دانشجویان گفت: «در هیچ کدام از دانشگاههای کشور از دانشجویان ایرانی شهریه دلاری دریافت نمی شود و در برخی دانشگاهها ممکن است سازوکاری برای دریافت شهریه از دانشجوی خارجی طراحی شده باشد.»
دانشگاه بین المللی اهل بیت
شمسی پور همچنین انتساب دانشگاه اهل بیت به فرزند رئیس سابق مجلس را تکذیب کرد و گفت: « هیات موسس این دانشگاه مجمع جهانی اهل بیت است که اعضاء هیات امنا آن نیز کاملا مشخص هستند. دکتر علی لاریجانی نیز فقط یکی از اعضاء هیات امنای این دانشگاه است و دختر ایشان نیز به عنوان مدرس فقط در این دانشگاه تدریس می کنند و مالکیت دانشگاه مورد نظر نیز کاملا معلوم است و ایشان غیر از تدریس، ارتباط دیگری با آن دانشگاه ندارد.»
اجلاس مجمع عمومی مجمع جهانی اهل بیت(ع)
نماینده وزیر علوم تاکید کرد: «این دانشگاه شهریه را از دانشجویان ایرانی به ریال و از دانشجویان خارجی طبق مصوبه هیات امنای خود به دلار میگیرد و دریافت شهریه دلاری از دانشجویان ایرانی در این خصوص کاملا کذب است. بدیهی است که هر کدام از دانشگاهها در خصوص دریافت شهریه از دانشجویان خود، اگر تخلفی را مرتکب شوند طبق مقررات و آئین نامههای موجود با آنها برخورد میشود.»
دانشگاه بینالمللی اهلبیت
«دانشگاه بینالمللی اهلبیت» مؤسسهای غیردولتی و وابسته به «مجمع جهانی اهلبیت» در تهران است که در سال ۱۳۸۳، در قالب یک مرکز دانشگاهی محدود تأسیس شد و در سال ۱۳۹۰ به دانشگاهی جامع تبدیل شد و فعالیت خود را آغاز کرد. این دانشگاه در زمینه آموزش دانشجویان غیرایرانی در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری فعالیت میکند. «دانشگاه اهل بیت» از سال ۱۳۹۴، عضو انجمن بینالمللی دانشگاههای وابسته به سازمان یونسکو شد.
حجّت الاسلام والمسلمین دکتر سعید جازاری معموئی در حال حاضر ریاست این دانشگاه را به عهده دارد. این دانشگاه در رشته های مرتبط با مطالعات اسلامی، حقوق و علوم سیاسی، علوم اجتماعی و رفتاری، دانشکده علوم و فنون، زبان فارسی و زبان های خارجی و مطالعات و تحقیقات زنان دانشجو می پذیرد.
مجمع جهانی اهلبیت چیست؟
[ماجرای دختر علی لاریجانی و «دانشگاه اهل بیت» چیست؟] در اردیبهشت ۱۳۶۹ در پایان اجلاس جهانی پیروان اهلبیت، در تهران شرکتکنندگان از سید علی خامنهای، تقاضای تشکیل مجمعی به این نام را دادند که با موافقت او همراه شد. بر این اساس «مجمع جهانی اهلبیت» به عنوان یک تشکل بینالمللی در سال ۱۳۶۹ در جمهوری اسلامی ایران به ثبت رسید.
بودجه دانشگاه اهل بیت چقدر است؟
در جدول هفتم لایحه بودجه ۱۴۰۰ مشخص شده که «مجمع جهانی اهل بیت» ۷۵ میلیارد دلار بودجه دریافت کرده و «دانشگاه اهل بیت» که یکی از زیرمجموعه های آن است، بیش از ۱۷ میلیارد تومان بودجه جداگانه دریافت کرده است. این در حالی است که در همین سال ۱۳ میلیارد و ۷۰۰میلیون تومان، بودجه به ستاد بحران کشور اختصاص داده شده بود.
ماجرای فاطمه لاریجانی چیست؟
فاطمه لاریجانی
در بحبوبه انتخابات ۱۴۰۰ و بررسی شواری نگهبان در خصوص صلاحیت نامزدها، شایعاتی درباره تبعیت فاطمه لاریجانی دختر علی لاریجانی به گوش رسید. ظاهرا فاطمه لاریجانی، دانشجوی رشته پزشکی در آمریکا بوده و پس از آن در بیمارستان شهر کلیولند مشغول به کار شده بود.
در آن زمان محمد مطهری برادر همسر علی لاریجانی و فرزند شهید مرتضی مطهری در این خصوص گفت: «در این بازار داغ تهمت و شایعهسازی، جهت تنویر افکار عمومی با اطلاع دقیق عرض میکنم که ویزای خواهرزادهام خانم فاطمه لاریجانی در آمریکا ویزای کار از نوع H1 b است و امور دیگر مثل تابعیت و پاسپورت آمریکایی از جعلیات است.»
حسین مطهری نیز دربارهی حضور دختر علی لاریجانی در آمریکا نوشت: «دختر عمه بنده خانم دکتر فاطمه لاریجانی فارغالتحصیل پزشکی دانشگاه تهران برای دورهی تخصص همراه با همسرش به آمریکا رفته؛ و نه تابعیت دارد نه اقامت.»
در آن سال برخی رسانه های داخلی نامه ای محرمانه منتسب به آیت الله احمد جنتی دبیر شورای نگهبان را منتشر کرده اند که گفته می شود دلایل رد صلاحیت علی لاریجانی در انتخابات ریاست جمهوری سال ۱۴۰۰ در آن ذکر شده است. در این نامه یکی از دلایل رد صلاحیت لاریجانی توسط شورای نگهبان، سفرهای متعدد اعضای خانواده به خارج از کشور از جمله اروپا و آمریکا و اقامت فرزند دیگر وی در آمریکا اشاره شده است.