شما میتوانید این کیک داخل ظرف پیرکس یا یک قالب گرد تهیه کنید. طعم این کیک فوق العاده میباشد و میتوانید بجای موز از هلو استفاده کنید و یا میتوانید از میوه فصل استفاده کنید. به دلخواه میتوانید کمی مغز گردو نیز به مواد اضافه کنید و یا حذف کنید. برای کاراملی کردن شکر حتما دقت کنید، زیرا اگر شکر بسوزد کیک بد مزه میشود.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
تخم مرغ | ۲ عدد |
آرد | ۱ و ۱/۳ لیوان |
شیر | ۱/۲ لیوان |
روغن مایع | ۱/۳ لیوان |
شکر | ۱/۳ لیوان |
موز | ۲ عدد |
کره | ۵۰ گرم |
وانیل | ۱/۴ ق چایخوری |
بیکینگ پودر | ۲ ق مرباخوری |
مغز گردو | ۱/۲ لیوان |
مرحله اول: کاراملی کردن شکر
برای کاراملی کردن شکر باید آن را داخل تابه بریزید و بدون هم زدن شکر ذوب شود و کمی هم بزنید تا خوب شکر کاراملی شود. دقت کنید باید اجازه دهید تا شکر با حرارت خودش ذوب شود و اگر حرارت را زیاد کنید شکر زود میسوزد و کیک شما بد مزه میشود.
مرحله دوم: افزودن موز
در ادامه باید کره را اضافه کنید و ابتدای این که کره را اضافه میکنید کارامل سفت میشود و آرام هم بزنید تا دوباره مخلوط نرم و روان شود. در ادامه موزها را حلقهای خرد کنید و هم بزنید و بعد گردو خرد شده را اضافه کنید و هم بزنید و از روی حرارت بردارید.
مرحله سوم: همزدن مواد
در ادامه باید تخم مرغ را به همراه وانیل با همزن دستی بزنید و هم بزنید تا از لختگی خارج شود و بعد شیر و روغن مایع را اضافه کنید و بعد آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط کنید و سه بار الک کنید و به مواد اضافه کنید و با همزن دستی مواد را هم بزنید.
مرحله چهارم: پخت کیک موز کاراملی
حالا باید موز کاراملی شده و خنک شه را به مواد اضافه کنید. کف قالب را کاغذ روغنی قرار دهید و مواد را داخل قالب بریزید و در فر از گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ قرار دهید تا کیک پخته شود. نوش جان
برای پخت در فر برقی باید دما را روی ۱۶۰ به مدت ۴۰ درجه قرار دهید.
میتوانید از میوههای دلخواه استفاده کنید و با شکر کاراملی شده استفاده کنید.
میتوانید مواد را داخل قالب پیرکس ۲۰*۳۰ بریزید و حتما کف ظرف را چرب کنید.
کره را با مارگارین جایگزین نکنید، زیرا طعم کره در این کیک بسیار محسوس است.