مواد لازم برای پر کردن پای سیب:
2 عدد سیب (پوست کنده و خرد شده) 1 ق س آب لیمو
1/2 پیمانه شکر قهوه ای 1/2 پیمانه شکر دانه ریز
1/4 پیمانه آرد ذرت 1 ق چ دارچین
به میزان لازم نمک 2 پیمانه آب
مواد لازم برای تهیه جو دوسر:
1 1/2 فنجان آرد همه منظوره 1 ق چ جوش شیرین
1 ق چ دارچین 1/2 ق چ نمک
250 گرم کره 1 فنجان شکر قهوه ای
1/4 پیمانه شکر دانه ریز 2 عدد تخم مرغ بزرگ
2 ق چ وانیل 3 پیمانه جو
مواد لازم
شکر 1 پیمانه
پودر شکر 1 ق س آب
طرز تهیه جو کوکی قالبی
ابتدا سیب ها را پوست کنده و به صورت مربع شکل برش دهید؛ سپس مواد قالب لیوانی جو را آماده کنید. 3 پیمانه جو دو سر را درون یک کاسه ریخته و تخم مرغ ها را در ظرف شکسته و با جو مخلوط کنید. 2 ق چ وانیل، شکر سفید، شکر قهوه ای، 250 گرم کره، دارچین، جوش شیرین و آرد همه منظوره را به ظرف حاوی تخم مرغ و جو اضافه کرده و با هم زن به مدت 3 دقیقه خوب هم بزنید. مواد آماده شده را در قالبهای گرد ریخته و درون هر قالب یک لیوان قرار دهید. تا فرم لیوان را به خود بگیرد. قالب را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
پر کردن پای جو سیب
سیب های خرد شده را در یک کاسه متوسط ریخته و به آن ½ ق س آبلیمو، شکر قهوه ای، شکر سفید، کمی دارچین، نمک اضافه کرده و کم کم آرد ذرت را به همراه کمی آب درون کاسه بریزید تا سس میوه ای به خوبی درست شود. آن را داخل یخچال گذاشته تا به خوبی بگیرد؛ سپس آن را از یخچال در آورده و داخل قالب های جو بریزید. در مرحله آخر شکر و آب را با هم ترکیب کرده و روی هر قالب بریزید تا کاملا به خورد مواد برود و جو را کمی تر کند.
قرار دادن پای در فر
فر را در دمای 350 درجه فارنهایت قرار داده و قالب را به مدت 15 دقیقه داخل فر قرار دهید. پخت تا زمانی ادامه مییابد که قالب جو به رنگ قهوه ای طلایی درآید و آب میوههای آن قل قل کند؛ برای قوام آمدن آب میوه باید بجوشد. بنابراین به منافذ عبور بخار آب یا شکاف های نزدیک لبه ظرف نگاه کنید. قبل از سرو پای، اجازه دهید حداقل 3 ساعت در محیط قرار گیرد. برای نگهداری آن به مدت طولانی، آن را در فویل (کاغذ آلومینیومی) بپوشانید و تا 5 روز در یخچال نگه دارید. قبل از سرو دوباره، آن را به مدت 20 دقیقه در دمای 190 درجه سانتیگراد، داخل فر قرار دهید تا گرم شود.