دستور تهیه کاپ کیک پرتقالی با بافت نرم و سبک

کاپ کیک پرتقالی

کاپ کیک پرتقالی یکی از انواع کیک‌های خوشمزه و مقوی است که خیلی راحت و سریع پخته می‌شود و به عنوان یک میان وعده خوش طعم و پرخاصیت مورد استفاده قرار می‌گیرد کاپ کیک پرتقالی بافتی سبک و نرم و لطیف و اسفنجی دارد. 

 

مواد لازم : میزان مورد نیاز :
آرد ۲۳۰ گرم
شکر ۱۱۰ گرم معادل ۲/۱ پیمانه
تخم مرغ ۱۳۵ گرم بدون پوست، تقریبا ۳ عدد
وانیل به مقدار لازم
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپ خوری
نمک ۱ پنس
آب پرتقال ۲/۱ پیمانه
پوست پرتقال ۱ قاشق سوپ خوری
روغن مایع ۲/۱ پیمانه

طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی

طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی

 

مرحله اول
برای طرز تهیه کاپ کیک پرتقالی ابتدا تخم مرغ‌ها را در یک ظرف بریزید و با همزن برقی هم بزنید تا از لختگی خارج شوند و کمی پف کنند سپس شکر را به آن‌ها اضافه کنید و به مدت ۳ جا تا ۴ دقیقه دیگر هم بزنید تا مخلوط کرم رنگ و کش‌دار شود و حجم آن دو برابر شود.

 

مرحله دوم
سپس وانیل را به مخلوط مواد اضافه کنید و به مدت تقریباً یک دقیقه دیگر با همزن برقی هم بزنید تا عطر وانیل پخش شود و بوی زهم تخم مرغ‌ها را بگیرد، سپس یک پرتقال را تمیز بشورید و پوست آن را با رنده ریز رنده کنید و در مخلوط مواد بریزید.

 

مرحله سوم
دقت کنید که هنگام رنده کردن پوست پرتقال فقط پوست نارنجی آن را رنده کنید و به پوست سفید نرسید چون مخلوط مواد را تلخ می‌کند سپس پرتقال را برش بزنید و آب آن را بگیرید و بعد مقداری از آب آن را به مواد اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

 

مرحله چهارم
بعد روغن مایع را به مواد اضافه کنید و فقط به اندازه‌ای که با هم مخلوط شوند هم بزنید، سپس در یک ظرف دیگر آرد را الک کنید تا سبک شود و بعد هم نمک و بکینگ پودر را به آن اضافه کنید و با هم ترکیب کنید و دوبار الک کنید تا یکدست شوند.

 

مرحله پنجم
اگر خواستید که کاپ کیک‌ها شکلاتی شوند تقریباً ۳۰به مقدار گرم از آرد را کم کنید و به جای آن پودر کاکائو روی آرد بریزید و با بقیه آرد خوب مخلوط کنید تا یکدست شود بعد ترکیب آرد را کم کم و در چند مرحله به مواد مایع اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

 

مرحله ششم
سپس کپسول‌های مافین را داخل قالب‌ها قرار دهید و از مایه کیک داخل کپسول‌ها بریزید به طوری که تا نصف پر شوند و بعد روی آن‌ها مقداری خلال بادام یا پرک بادام به دلخواه بریزید، سپس قالب را در فر که از ۱۰ دقیقه قبل گرم شده است قرار دهید.

پوستر کاپ کیک پرتقالی

 

مرحله هفتم
بعد دمای فر را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید و اجازه دهید تا کاپ کیک‌ها به مدت ۲۵ دقیقه بپزند و سطح آن‌ها طلایی رنگ شود و سپس کیک‌ها را از فر بیرون بیاورید و در دمای محیط قرار دهید تا خنک شوند و بعد به آرامی از داخل قالب‌ خارج کنید.

 

 

مرحله هشتم
سپس کاپ کیک‌ها را داخل ظرف دیگری قرار دهید تا کاملا سرد شوند و روی آن‌ها را به دلخواه و سلیقه خودتان با مقداری پودر یا خلال پسته، پودر نارگیل، مغز گردو خرد شده، مغز فندق خرد شده، خلال بادام و یا کنجد و شکلات چیپسی تزئین کنید. در آخر تعدادی کاپ کیک پرتقالی را داخل ظرف مناسب بچینید و این کیک‌های خوش طعم و شیک را برای پذیرایی همراه با چای سرو کنید.