ماکارونی رنگین کمانی

مواد لازم برای 4 نفر

700 گرم ماکارونی رشته‌ای

1 ق س پیازداغ

200 گرم گوشت چرخ کرده

1 ق س فلفل دلمه‌ای قرمز خرد شده

1 ق س فلفل دلمه‌ای سبز خرد شده

به میزان لازم رب گوجه فرنگی

به میزان لازم روغن مایع

1 قطره رنگ خوراکی در رنگ های آبی و سبز

به میزان لازم نمک و فلفل

1  قابلمه را حدودا با 3 لیتر آب پر کنید و آن را روی حرارت بگذارید تا جوش بیاید، سپس 2 قاشق سوپ‌خوری روغن مایع و یک قاشق سوپ‌خوری نمک به آن اضافه کنید. ماکارونی‌ها را در آب جوش بریزید و پس از 10 دقیقه آن را آبکش کنید. دقت کنید در این حالت آب روی ماکارونی نریزید. چون لعاب آن از بین رفته و دیگر انسجام نخواهد داشت.

2 حدود 200 گرم از ماکارونی‌ها را در دو ظرف جداگانه بریزید و در هر ظرف رنگ‌های موردنظر را با ماکارونی‌ها مخلوط کنید. پس از اتمام می توانید مانند یک ساختمان این دو رنگ را روی هم قرار دهید.

3 در این میان گوشت چرخ کرده را همراه کمی روغن تفت دهید. وقتی آب آن کم شد، پیازداغ، فلفل و رب گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده تا حدود 5 دقیقه مواد را با هم تفت دهید. 3/1 پیمانه آب هم اضافه کنید. حدود 15 دقیقه صبر کنید تا گوشت بپزد. در انتها فلفل دلمه‌ای ها را هم به مواد اضافه کنید.

4 برای تزیین از هر چیزی می توانید استفاده کنید تا اشتهای کودکان با دیدن این ماکارونی های رنگی دو برابر شود.

 

ستی مولایی

https://www.tablespoon.com/recipes/rainbow-pasta/d7cb2f45-dea6-43e7-893f-6708e2dc10ec