خوراک میگو یک غذای بسیار لذیذ و مقوی است که بخاطر استفاده از میگو در این غذا می تواند وعده مناسبی برای کودکان و میانسالان باشد.
میگو ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد درشت
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمهای ۱ عدد
قارچ ۲۰۰ گرم
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
آب لیمو ترش تازه ۱ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، فلفل قرمز و زردچوبه به مقدار کافی
زیرهسبز و پودر تخم گشنیز به مقدار کافی
میگو را را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس پوست سیر ها را جدا می کنیم و به صورت ریز رنده می کنیم. در ادامه سیر را به همراه نمک و فلفل سیاه به میگو اضافه می کنیم.
حالا فلفل قرمز را به همراه پودر تخم گشنیز و زیره سبز به میگو اضافه می کنیم.
پس از گذشت مدتی پوست پیاز را جدا می کنیم و به صورت نگینی خرد می کنیم، سپس یک تابه مناسب انتخاب می کنیم.
مقداری زردچوبه به پیاز اضافه می کنیم و به تفت دادن ادامه می دهیم تا پیاز طلایی شود.
رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم تا بوی خامی رب گوجه فرنگی گرفته شود و رنگ باز کند. در ادامه قارچ را به همراه فلفل دلمه ای می شوییم و قارچ را به صورت ورقه ای خرد می کنیم.
حالا فلفل دلمه ای را به صورت نگینی خرد می کنیم و قارچ را به همراه مقداری آب لیمو ترش تازه به رب گوجه فرنگی اضافه می کنیم، سپس تفت می دهیم و پس از گذشت ۳ دقیقه فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم.
فلفل دلمه ای را به مدت ۳ دقیقه تفت می دهیم، سپس میگو های مزه دار شده را از یخچال خارج می کنیم و به مخلوط سبزیجات اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا حجم میگوها کم شده و جمع شوند.
حالا زعفران دم کرده را به خوراک میگو اضافه می کنیم، سپس هم می زنیم و درب تابه را می بندیم. در ادامه اجازه می دهیم خوراک میگو به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند تا روغن بندازد و کاملا پخته شود.