فینگرفودی سریع؛ پاپکورن مرغ
ستی مولایی؛ بافت بیرون پاپ کورن مرغ کاملا کریسپی و بافت داخل آن بسیار نرم است. این پاپکورن مرغ میتواند ابتدا پخته و سپس سرخ شود. سس قرمز یا مایونز را کنار این غذای ساده حتما سرو کنید.
مواد لازم برای 4 نفر
سینه مرغ: 100 گرم
پودر سوخاری، پودر سیر، پودر پاپریکا، سبزی معطر: به میزان لازم
آرد سفید: به میزان لازم
شیر پرچرب: نصف استکان
تخم مرغ: یک عدد
پنیر پارمزان: 200 گرم
روغن: به میزان لازم
سینه یا فیله مرغ را در قطعات مربعی کوچک خرد کرده و با نمک و فلفل و دو حبه سیر لهشده، مزهدار کنید. سپس؛ داخل ظرفی دیگر، یک استکان آرد سفید، پودر سوخاری و پنیر پارمزان را با پودر سیر و پودر پاپریکا و سبزی معطر مخلوط کنید. سپس مرغها در آرد غلتانده و بعد خارج کرده و آرد اضافی آنها را با تکاندن، از مرغها جدا کنید.
سپس نصف استکان شیر پرچرب را به همراه یک عدد تخم مرغ مخلوط کرده و روی قطعات مرغ ریخته و روغن را روی آنها اسپری کنید. مواد آماده شده را به مدت 25دقیقه داخل فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید تا آماده شود.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی