طرز تهیه مرغ سوخاری، به روش فست فودی درستش کن!
مواد لازم برای ۴ نفر | |
ران یا سینه مرغ | ۸ تکه |
ماست چکیده | ۱ لیوان |
آرد سفید | ۲ تا ۳ لیوان |
پیاز | ۱ عدد |
آب سرد | ۱ کاسه |
سبزیجات معطر | ¼ لیوان |
زعفران دم کرده | ۱ قاشق غذاخوری |
پودر سیر | ½ قاشق چایخوری |
پودر پیاز | ½ قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه کافی |
طرز تهیه مرغ سوخاری
مرحله ۱: آمادهسازی پیاز برای مرینیت
برای تهیه مرغ سوخاری خوشمزه به روش رستورانی ابتدا پیاز را پوست می گیریم و می شوییم، سپس روی تخته آشپزخانه به صورت خلالی درشت خرد می کنیم. در ادامه یک کاسه مناسب انتخاب می کنیم و پیاز خرد شده را درون کاسه می ریزیم.
مرحله ۲: تهیه و اضافه کردن سبزیجات معطر
در این مرحله سبزیجات معطر تازه یا خشک که می تواند شامل جعفری، ریحان، شوید، نعناع, آویشن، ترخون و … باشد را داخل کاسه می ریزیم. در ادامه ماست را به همراه زعفران دم کرده، فلفل سیاه و مقداری نمک را نیز به مواد اضافه می کنیم.
مرحله ۳: مخلوط کردن مرغ با مواد طعمدهنده
حالا مواد را به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند، سپس تکه های ران یا سینه مرغ را داخل کاسه می ریزم و به خوبی زیر و رو می کنیم تا قطعات گوشت مرغ به طور کامل به مواد طعم دهنده آغشته شوند.
مرحله ۴: مراحل مرینیت و نگهداری در یخچال
در این مرحله روی کاسه را با سلفون می پوشانیم و به مدت ۲ تا ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم تا تکه مرغ ها به خوبی مزه دار شوند. در ادامه آرد را به همراه پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز و کمی نمک داخل یک کاسه بزرگ می ریزیم.
مرحله ۵: آمادهسازی آرد و ادویهها
در این مرحله آرد و ادویه ها را با قاشق مخلوط می کنیم تا کاملا با هم ترکیب و یکدست شوند، سپس کاسه حاوی آرد را کنار قرار می دهیم. پس از اینکه تکه های مرغ به خوبی طعم دار شدند، آنها را از یخچال خارج می کنیم.
مرحله ۶: آمادهسازی روغن برای سرخکردن مرغ
حالا در قابلمه ای کوچک روغن می ریزیم و روی حرارت کم قرار می دهیم تا کم کم داغ شود. در ادامه تکه های مرغ را درون کاسه آرد می اندازیم و مانند شستن لباس بهم می سابیم تا آرد را به خود جذب کنند و پس از سرخ شدن پولکی شوند. باید حجم زیاد آرد درون دست بگیریم، تا روی مرغ به خوبی پولکی شود.
مرحله ۷: مرحله پولکی کردن روی مرغ
پس از خارج کردن تکه های مرغ از آرد، انها را درون کاسه آب یخ می اندازیم و مجددا درون آرد قرار می دهیم و خوب می سابیم تا آرد بیشتری را جذب کنند. این کار را باید بین ۳ تا ۵ مرتبه انجام دهیم تا مرغ سوخاری پولکی شود.
مرحله ۸: سرخ کردن مرغ در روغن
حالا تکه های مرغ را به آرامی درون روغن داغ می اندازیم و اجازه می دهیم به آرامی سرخ و طلایی شوند. توجه داشته باشید که حرارت همچنان باید کم باشد تا تکه های مرغ علاوه بر اینکه طلایی شوند، کاملا مغز پخت نیز شوند.
مرحله ۹: نکات مهم در مورد انتخاب روغن و گرفتن روغن اضافی
نکته مهم دیگر اینکه حتما از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده می کنیم تا نسوزد و مرغ ها را سیاه نکند. پس از سرخ شدن مرغ ها، آنها را روی توری فلزی یا دستمال حوله ای می گذاریم تا روغن اضافه آن ها خارج شود.
مرحله ۱۰: سرو کردن مرغ سوخاری
همگی مرغ ها را به همین شکل آماده می کنیم. می توانیم در کنار مرغ سوخاری کمی سیب زمینی را نیز خلالی خرد کنیم و در روغن سرخ کنیم و مرغ های سوخاری را همراه با سیب زمینی های سرخ شده در ظرف می چینیم و نوش جان کنید.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی