دستور پخت ماکارونی با میگو
ماکارونی با میگو خامه ای یک غذای ایتالیایی خوشمزه و پرطرفدار است که با ماکارونی، میگو، سس خامه ای، و پنیر پارمزان تهیه می شود. این غذا طعمی لذیذ و خامه ای دارد و به راحتی می توان آن را در خانه تهیه کرد.
به گزارش محیانیوز، میگو سرشار از پروتئین، فسفر و ید بوده و یک غذای دریایی مقوی به شمار میرود. یکی از روشهای لذیذ طبخ میگو استفاده از آن در کنار پاستا است. ماکارونی با میگو خامه ای را می توانید به تنهایی یا با سالاد و نوشیدنی سرو کنید.
مواد لازم : | میزان مورد نیاز : |
---|---|
ماکارونی | 250 گرم |
میگو | 500 گرم |
خامه صبحانه | 1/2 پیمانه |
پنیر پارمزان رنده شده | 1/4 پیمانه |
کره | 1 قاشق غذاخوری |
پیاز خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
سیر خرد شده | 1 حبه |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار لازم |
طرز تهیه:
ابتدا ماکارونی را طبق دستور روی بسته بندی بپزید.
میگو را پاک کرده و بشویید. سپس آن را به صورت حلقه ای برش بزنید.
کره را در یک تابه بزرگ ذوب کنید. سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و تفت دهید تا نرم شوند.
میگو را اضافه کرده و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد.
خامه صبحانه را اضافه کرده و تفت دهید تا گرم شود.
پنیر پارمزان را اضافه کرده و مخلوط کنید.
نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و مخلوط کنید.
ماکارونی پخته شده را اضافه کرده و مخلوط کنید. در ظرف مورد نظر سرو کنید.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی