کد خبر: ۱۹۶۲۴
۱۴۰۲/۰۸/۲۵ ۱۹:۰۰:۰۱

بلایی که خوردن مرغ خام به سرتان می‌آورد

خوردن مرغ خام برخلاف باورهایی که از گذشته وجود دارند، می تواند منجر به عوارض شدیدی در بدن هر یک از ما شود که در طول چند روز همراه ما خواهد بود.

به گزارش محیا نیوز، گرچه گیاه خواری در حفظ سلامت بسیار تأثیرگذار است اما مصرف مقداری گوشت قرمز و سفید که غنی از پروتئین و انواع ویتامین ها و مواد معدنی هستند، برای سلامت انسان مفید و ضروری می باشد. متخصصان علم تغذیه توصیه می کنند که انواع گوشت را قبل از مصرف به خوبی بپزید و به صورت خام مصرف نکنید.

مصرف خام و نپخته گوشت قرمز و مرغ عوارض مختلفی برای سلامتی بدن دارد و موجب بیمار شدن می شود. وجود باکتری های موجود در انواع گوشت نپخته حتی ممکن است به مسمومیت غذایی بیانجامد که در موارد شدید، شاید حتی به مرگ منجر شود. در این بخش بلاهایی که خوردن گوشت و مرغ خام به سرتان می آورد را بررسی می کنیم. ای. کولی  مصرف گوشت خام و نپخته یکی از اصلی ترین عوامل وجود مشکل ای. کولی در بدن افراد است که باعث ایجاد علائمی مثل اسهال، استفراغ و دل درد می شود . این علائم معمولاً بین ۲ الی ۸ روز بعد از خوردن این مواد غذایی اتفاق می افتد و ممکن است تا یک هفته هم به طول بیانجامد. ای. کولی معمولاً روی سطح گوشت خام یافت می شود. بنابراین پخت و پز می تواند این باکتری را از بین ببرد و شما در امنیت کامل و با خیال راحت آن را مصرف کنید. البته بعضی از گوشت هایی که در رستوران ها سرو می شوند، به طور کامل پخته نمی شوند و در نتیجه ممکن است هنوز این باکتری را در خودشان داشته باشند. برای اینکه این باکتری از روی گوشت از بین برود، حداقل باید آن را در دمای ۱۴۵ درجه فارنهایت بپزید تا بتوانید باکتری را از بین برده و از بیماری جلوگیری کنید. سالمونلا  مصرف گوشت خام عاملی برای افزایش عفونت سالمونلا است. وجود باکتری هایی مانند سالمونلا در مرغ و گوشت نپخته ممکن است به مسمومیت غذایی بیانجامد. علائم سالمونلا شامل دل درد، تب و اسهال است و معمولاً بین ۱۲ الی ۷۲ ساعت بعد از مصرف گوشت ظاهر می شوند. این علائم ممکن است تا یک هفته هم طول بکشند و ممکن است تا حدی شدید باشند که باعث مرگ فرد شوند و سیستم ایمنی او را به هم بریزند.

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی