طرز تهیه خوراک گوشت و قارچ
به گزارش محیانیوز، این غذا با انواع سبزیجات و قارچ های مختلف آماده می گردد. به این دلیل که در این غذا قارچ درسته است، شکل این غذا فوق العاده زیبا و خاص می باشد. خوراک گوشت و قارچ مملو از پروتئین و آنتی اکسیدان می باشد. پختن گوشت با آب خودش و بعد قلیه و سرخ کردنش طعم محشری به غذا میدهد.
مواد لازم برای ۴ نفر
فیله گوساله ۳۰۰ گرم
قارچ ۲۵۰ گرم
فلفل قرمز ۱ عدد
فلفل سبز ۳ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
گوجه فرنگی ۲ عدد متوسط
سیر ۲ حبه
رب گوجه فرنگی نصف قاشق غذا خوری
روغن زیتون ۳ قاشق غذا خوری
کره ۱ قاشق غذا خوری
فلفل ساییده شده ۱ قاشق چای خوری
آویشن و فلفل سیاه و نمک به مقدار لازم
دستور پخت خوراک گوشت و قارچ
مرحله اول
در ابتدا گوشت را به اندازه ای که می خواهیم برش می دهیم. ماهیتابه ای برداشته و روی آتش می گذاریم. گوشت را در تابه می گذاریم و درب تابه بسته تا با حرارت متوسط گوشت پخته شود و آب آن تبخیر گردد.
مرحله دوم
اگر آب گوشت تبخیر شود اما گوشت هنوز نیم پز و سفت باشد، کمی آب می افزاییم و روی حرارت قرار می دهیم تا بپزد. وقتی گوشت کاملا پخت و آب آن تبخیر شد، روغن زیتون و کره را به گوشت می افزاییم و به مدت۱ دقیقه آن را تفت می دهیم.
مرحله سوم
پیاز را تمیز کرده و پوست آن را جدا می کنیم و به ورقه های کوچک برش می دهیم. هنگامی که گوشت سرخ شد پیاز را می افزاییم و تفت می دهیم. سیر رنده شده را می افزاییم و مرتب هم می زنیم تا طلایی شود.
مرحله چهارم
پیشنهاد می شود از قارچ های کوچک استفاده نمایید. قارچ ها را می شوییم و به گوشت اضافه کرده و یکی دو دقیقه تفت می دهیم. سپس فلفل ها را درشت خرد کرده و به مواد اضافه می نماییم.
مرحله پنجم
پس از تفت دادن، رب گوجه فرنگی را می افزاییم و خوب تفت داده تا رنگ رب گوجه فرنگی تغییر کند و طعم خامی خود را از دست دهد. گوجه فرنگی ها را خرد کرده و به مواد افزوده و سپس نمک و ادویه را هم به غذا می افزاییم.
مرحله ششم
در مرحله ی آخر، مواد را با هم مخلوط کرده تا همه مواد خوش طعم شوند، در ظرف را می بندیم تا گوجه ها کاملا بپزند. زمانی که سبزی و گوجه پخت و غذا نرم شد آن را از روی حرارت برداشته و با نان دلخواه خود میل می کنیم.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی