طرز تهیه پلو اسپانیایی
به گزارش محیانیوز، این برنج به شکل دمی طبخ است که در انتها مس یتوان با پنیر برشته و سیب زمینی سرخ شده بر روی آن بسیار لذیذ است و از آن جا که این برنج حدود ۵دقیقه سرخ می شود دارای طعم بسیار فوق العاده ای است و این غذا از آن جا که بدون گوشت و مرغ است، می تواند به عنوان غذایی رژیمی محسوب گردد. و همچنین پروتئین لازمی را به بدن می دهد. و شما را به طبخ غذای فوق العاده دعوت می کنیم. در ادامه با ما همراه باشید تا دستور پخت آن را خدمتتان ارائه دهیم.
مواد لازم برای ۳ نفر
برنج ۲ پیمانه
پیاز ۱ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه ای ۱ عدد
سیر ۲ حبه
سس گوجه فرنگی ½ پیمانه
زیره و فلفل قرمز به مقدار کافی
آب ۳ پیمانه
سیب زمینی ۱ عدد بزرگ
نمک و روغن به مقدار کافی
پنیر صبحانه به مقدار کافی
دستور پخت پلو اسپانیایی
در مرحله نخست
در ابتدای پخت این غذا باید پیازها را شست و پوست کند و به صورت نگینی باید آن ها را خرد نمود. سپس فلفل دلمه ای ها باید شسته و به شکل نگینی خرد گردند و در تابه ای که از قبل در حرارت ملایم با روغن زیتون داغ شده است می ریزیم.
مرحله دوم
انقدر پیازها باید سرخ شوند که به رنگ طلایی دربیایند. و سپس فلفل دلمه ای ها را باید با سیر له شده به پیازها افزود و تفت و سرخ نمود. در آخر باید تقریبا حدود ۵دقیقه بعد از شستن برنج آن ها را باید به مواد افزود و البته نباید برنج سرخ شود.
مرحله سوم
پس از تفت خوردن مواد، سس گوجه فرنگی را همراه با نمک و فلفل وزیره اضافه می کنیم. و مجدد شروع به تفت دادن آن ها می کنیم. در این میان مقداری آب به آن می افزاییم و درون پلوپز به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم. سپس سیب زمینی ها را باید شست و پوست کند.
در مرحله آخر، مرحله چهارم
سیب زمینی ها که به صورت نگینی خرد شده است و در یک تابه آن ها را سرخ می کنیم و سپس پنیر صبحانه را به صورت مکعبی برش می دهیم. و در تابه ای جداگانه سرخ می کنیم. و در آخر پ ساز پخته شدن برنج آن را در ظرفی مناسب می ریزیم و سیب زمینی ها و پنیر سرخ شده را روی آن اضافه می کنیم.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی