طرز تهیه سیب زمینی تنوری با دیپ اسفناج
به گزارش محیانیوز، در زندگی شهری که امکان تهیه سیب زمینی روی ذغال وجود ندارد، تهیه سیب زمینی تنوری با فر توصیه می شود. این سیبزمینی ها در کنار دیپ اسفناج مزهی خوب و مطبوعی می دهند. سیب زمینی تنوری را میتوان به عنوان عصرانه یا پیش غذا استفاده کرد.
مواد لازم سیب زمینی تنوری با دیپ اسفناج
سیب زمینی ۳ الی ۴ عدد
پودر سیر (سیر تازه) ۲ قاشق چای خوری (۳ حبه)
سبزی خشک معطر ۲ قاشق چای خور
پاپریکا ۱ قاشق چای خوری
پنیر پارمیزان کمی
روغن مایع یا روغن زیتون ۵ قاشق غذا خوری
مواد لازم برای دیپ اسفناج
ماست ۲ پیمانه
اسفناج تفت داده ۱ پیمانه
سیر ۲ حبه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه سیب زمینی تنوری با دیپ اسفناج
مرحله اول
برای تهیه سیب زمینی تنوری لذیذ با دیپ اسفناج نخست سیب زمینی ها را شسته و در قابلمه بریزید. آب را اضافه کرده و حرارت دهید تا به جوش آید. سپس شعله را کم کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه بپزد.
مرحله دوم
سپس آن را آبکش کرده و سیب زمینی ها را خرد کنید. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه قرار دهید. بعد یک کاسه بردارید و سیب زمینی ها را داخل آن بریزید. روی آن روغن مایع یا روغن زیتون بریزید.
مرحله سوم
پودر سیر را به آن اضافه نمایید. می توانید سیر تازه را روی آن رنده کنید. میتوان سبزیهای خشک مانند آویشن و غیره را به آن اضافه کرد. حالا پاپریکا و پنیر را اضافه کنید و کاملاً مخلوط کنید. سپس به آرامی آن را هم بزنید.
مرحله چهارم
سیب زمینی ها را در سینی یا ظرف فر قرار دهید و به مدت ۱۵ دقیقه در فر نگه دارید تا کاملا پخته شوند. وقتی سیب زمینی ها برشته شدند، آن ها را برگردانید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید تا ترد شوند. در همین حین دیپ اسفناج را آماده کنید.
مرحله پنجم
برای این کار اسفناج را شسته و خرد کنید. یک ماهیتابه را با کمی روغن روی شعله قرار دهید تا داغ شود. اسفناجها را به ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا کاملا سرخ و نیم پز شوند. یک کاسه بردارید و داخل آن ماست بریزید.
مرحله ششم
اسفناجها را که حالا دمای آنها پایین آمده است اضافه کنید. دو حبه سیر را کاملاً ریز رنده کرده و به ماست اضافه کنید. نمک و فلفل سیاه را مخلوط کرده و در یخچال قرار دهید تا طعم ها با هم ترکیب شوند. سپس با سیب زمینی تازه پخته شده سرو نمایید.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی