کد خبر: ۲۰۴۹۴
۱۴۰۲/۰۹/۰۵ ۱۰:۱۰:۰۲

۶ دستورالعمل پاستای لذیذ و سریع

در ادامه به معرفی شش نوع پاستا مختلف خواهیم پرداخت که ظرف مدت ۳۰ دقیقا و یا کم‌تر تهیه می‌شوند.

به گزارش محیانیوز،  آیا چیزی بهتر از این وجود دارد که از یک روز طولانی کاری به خانه برگردیم و یک بشقاب آرامش بخش پاستا را مقابل مان داشته باشیم؟ در ادامه به معرفی شش نوع پاستا مختلف خواهیم پرداخت که ظرف مدت ۳۰ دقیقا و یا کم‌تر تهیه می‌شوند:

۱-کاچیو ا پِپه

پاستا

یک مرحله اضافی کوچک از قهوه شدن کره به کاچیو ا پِپه شما عمق بیش تری می‌بخشد و باعث ایجاد توازن در طعم تند و تیزی دانه‌های فلفل و پنیر پکورینو رومانو می‌شود که پنیری شور است.

مواد مورد نیاز:

  • ۸ لیوان آب

  • نصف قاشق چایخوری نمک دریا

  • بوکاتینی (پاستای ضخیم و اسپاگتی شکل)

  • ۸ قاشق غذاخوری کره بدون نمک

  • یک قاشق غذاخوری فلفل سیاه تازه خرد شده

  • ۱۱۳ گرم پنیر پکورینو رومانو ریز رنده شده (حدود ۲ فنجان)

روش پخت:

پاستا را بپزید. در یک قابلمه بزرگ ۸ فنجان آب و نمک را به جوش بیاورید. ممکن است به نظر برسد که آب کافی نیست، اما کافی است! پس از پخته شدن پاستا آب همراه با نشاسته غلیظ را برای غلیظ‌تر شدن سس استفاده خواهید کرد. در حین پختن پاستا، کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی حرارت متوسط آب کنید. آن را به طور مداوم با یک کفگیر پلاستیکی هم بزنید. ظرف مدت ۲ تا ۴ دقیقه تکه‌های قهوه‌ای در کف تابه شکل می‌گیرد و کره بویی آجیلی پیدا می‌کند. در آن زمان حرارت را کم کنید.

اکنون زمان تهیه سس است. فلفل سیاه را با کره قهوه‌ای مخلوط کرده و به مدت ۳۰ ثانیه بگذارید گرم شود تا طعم بهتری پیدا کند. یک فنجان از آب پاستای رزرو شده را با دقت با آن مخلوط کرده و حدود یک دقیقه بگذارید گرم شود. پکورینو رومانو رنده شده را به آن اضافه کنید و دائم هم بزنید تا پنیر آب شود و سس یکدست و خامه‌ای به نظر برسد. در نهایت پاستای آبکش شده را به ماهیتابه اضافه کرده و با سس مخلوط کنید. در صورت تمایل روی پاستا برای سرو نهایی فلفل سیاه آسیاب شده بپاشید.

۲-کاواتاپی خامه‌ای

پاستا

اگر ۲۰ دقیقه وقت دارید این پاستا را به وسیله پاستای کاواتاپی (مارپیچ و لوله‌ای شکل که با نام‌های اسپرالی یا سلنتالی) نیز شناخته می‌شود درست کنید. در حین پختن پاستا سس را با کره، سیر، خامه غلیظ، پارمزان و آب لیموترش درست کنید. افزودن نخود فرنگی به این غذا اختیاری است.

مواد مورد نیاز:

  • ۲۲۶ گرم پاستای کاواتاپی

  • یک قاشق غذاخوری کره بدون نمک

  • ۲ حبه سیر خرد شده

  • ¾ فنجان خامه غلیظ

  • نصف فنجان نمک به علاوه مقداری بیش‌تر برای آب پاستا

  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه ریز آسیاب شده

  • نصف فنجان پنیر پارمزان ریز زنده شده به علاوه مقداری بیش‌تر برای تزئین

  • یک قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه

  • یک فنجان نخود فرنگی منجمد (اختیاری)

  • نصف فنجان آب پاستای پخته رزرو شده

روش پخت:

یک قابلمه بزرگ حاوی آب روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. در ریختن نمک برای مزه دار کردن آب خساست به خرج ندهید. پس از جوش آمدن آب پاستا را به آن افزوده و هم بزنید. سس را در حین پختن پاستا درست کنید. فراموش نکنید که پیش از آبکش کردن کاواتاپی مقداری از آبی که در آن پخته شده را رزرو کنید.

در همین حین سس را درست کنید. در حین پختن پاستا کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط اضافه کنید. پس از ذوب شدن سیر را اضافه کنید و صرفا تا زمانی که معطر شود، اما قهوه‌ای نشود حدود ۳۰ ثانیه تفت دهید. خامه را به آرامی در حین هم زدن اضافه کنید و نمک و فلفل را به آن بیافزایید. بگذارید سس به جوش بیاید و در صورت نیاز حرارت را کم کنید.

حدود ۳ دقیقه در حال هم زدن سس را درست کنید به قدری که غلیظ شود. پینر پارمزان را به آن اضافه کنید و به هم بزنید تا ذوب شود. آب لیموترش را به آن اضافه کرده و هم بزنید. حرارت را کم کنید تا پاستا آماده شود و هر از گاهی سس را هم بزنید. زمانی که سس به قوام لازم رسید پاستا را آبکش کرده و آن را همراه با نخود فرنگی (اختیاری) به سس اضافه کنید.

سپس آب پاستای رزرو شده را را به ترکیب سس و پاستا اضافه کنید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. مخلوط را بصورت مداوم هم بزنید تا سسی خامه‌ای داشته باشید. این کار را ۳ تا ۵ دقیقه ادامه دهید. اگر سس خیلی غلیظ به نظر می‌رسد آب پاستا را هر بار کمی به آن اضافه کنید. نکته این غذا آن است که شما سس را قدری شل‌تر از آن چه فکر می‌کنید می‌خواهید، زیرا با سرد شدن سریعا غلیظ می‌شود. در صورت نیاز نمک یا فلفل اضافه کنید. روی آن کمی پنیر پارمزان بپاشید و بلافاصله سرو کنید.

۳-پاستای ریحان و گوجه فرنگی پخته نشده

پاستا

در مورد این غذا در واقع، باید پاستا را در برای این دستور پخت بپزید. ماده اصلی در این غذا سسی است که با گوجه فرنگی تازه، ریحان، پارمزان، روغن زیتون و چند ماده غذایی دیگر تهیه می‌شود. سس تازه سرشار از طعم و مزه وقتی به پاستای تازه پخته شده برخورد می‌کند گرم می‌شود.

مواد مورد نیاز:

  • ۹۰۰ گرم گوجه فرنگی رسیده و نصف شده

  • ۱ حبه سیر رنده شده

  • ¾ فنجان پنیر پارمزان رنده شده (۸۵ گرم) به علاوه مقداری بیش‌تر برای تزئین

  • ۴ قاشق غذاخوری کره بدون نمک برش داده شده به قطعات کوچک

  • ۱ عدد لیموترش رنده شده و آب گرفته شده

  • ۱ قاشق چایخوری سرکه بالزامیک

  • ۱ قاشق چایخوری عسل

  • نصف قاشق چایخوری تکه‌های فلفل قرمز له شده

  • ۱ قاشق چایخوری نمک به علاوه مقداری بیش‌تر برای طعم دادن

  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه تازه آسیاب شده به علاوه مقداری بیش‌تر برای طعم دادن

  • ۵۰۰ گرم پاستای اسپاگتی، لینگوئینی یا فِتوچینی

  • نصف فنجان برگ ریحان

روش پخت:

گوجه فرنگی را آماده کنید. دانه گوجه فرنگی را از آن جدا کرده و دور بریزید. گوشت گوجه فرنگی را خرد کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. آن را با پشت قاشف چوبی له کنید و یا این کار را با دستان تان انجام دهید. مواد باقی مانده از جمله سیر، پنیر پارمزان، کره، روغن زیتون، آب و پوست لیموترش، سرکه بالزامیک، عسل، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را به آن اضافه کنید تا ترکیب شود. روی کاسه را با بسته بندی پلاستیکی بپوشانید و بگذارید ۱۵ دقیقه در دمای اتاق باقی بماند. در همین حین پاستا را بپزید.

در یک قابلمه بزرگ آب همراه با نمک زیاد را به جوش آورید. پس از پخته شدن پاستا را به طور مستقیم داخل کاسه حاوی گوجه فرنگی بریزید. اگر مقداری از آب پاستا اضافه شود اشکالی ندارد چرا که به آب شدن کره و پنیر کمک می‌کند. پاستا را بچشید و در صورت نیاز با نمک و فلفل سیاه بیشتری مزه دار کنید. ریحان را به آرامی با آن مخلوط کنید. در نهایت بر روی پاستا پنیر پارمزان و روغن زیتون فرابکر بریزید.

۴-پاستای کاپرسه گرم

پاستا

ترکیب پنیر موزارلا، گوجه فرنگی و ریحان که همراه با یکدیگر به عنوان سالاد کاپرسه سرو می‌شود جادویی است. این مواد ساده همگی به خوبی با پاستای پاپیونی شکل (فارفاله) مخلوط می‌شوند.

مواد مورد نیاز:

  • ۲ قاشق غذاخوری به علاوه نصف قاشق چایخوری نمک

  • ۴۵۰ گرم پاستای پاپیونی (فارفاله)

  • نصف فنجان روغن زیتون فرابکر

  • ۴ فنجان گوجه گیلاسی (حدود ۵۵۰ گرم)

  • نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه به علاوه مقداری بیش‌تر برای سرو

  • ۲۲۶ گرم پنیر موزارلا

  • ۱ فنجان برگ ریحان تازه

روش پخت:

پاستا را بپزید. برای این کار ۴ لیتر آب و ۲ قاشق غذاخوری نمک را در یک قابلمه بزرگ روی حرارت متوسط به جوش آورید و پاستای فارفاله را درون آن بپزید. اجازه دهید ۱۰ دقیقه پخت انجام شود. سپس پاستا را آبکش کرده و به یک کاسه بزرگ انتقال دهید. در حین پخت پاستا روغن را در یک تابه بزرگ نچسب روی حرارت متوسط گرم کنید. گوجه فرنگی فلفل و نصف قاشق چایخوری نمک باقی مانده را به آن اضافه کنید. بگذارید بپزد و به طور مرتب هم بزنید تا زمانی که گوجه‌ها شروع به ترکیدن کنند. حدودا ۳ دقیقه زمان می‌برد. مخلوط گوجه فرنگی را با پاستا در کاسه‌ای بریزید. سس، پنیر موزارلا و ریحان و در صورت تمایل فلفل سیاه را به آن اضافه کنید.

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی