طرز تهیه کیک مالاگا
به گزارش محیانیوز، مواد لازم کیک مالاگا در قالب تارت:
۲ عدد تخم مرغ
۱ استکان روغن مایع
۱ استکان شکر
نصف استکان شیر
۲ ق غ پودر کاکائو
۱ پاکت بکینگ پودر (۱۰ گرم)
۱/۵ استکان آرد
🍌برای خیسوندن کیک👇🏻
نصف لیوان شیر
🍌برای کرم👇🏻
۲ لیوان شیر (۴۰۰ میلی لیتر)
۳ ق غ شکر
۲ ق غ آرد
۱ ق غ نشاسته
۱ ق م کره
۵۰ میلی لیتر خامه
۴ عدد موز🍌
🍌برای سس شکلاتی👇🏻
۱۵۰ میلی لیتر خامه
۱۵۰ گرم شکلات تلخ یا شیری
🍌طرز تهیه👇🏻
ابتدا شکر و تخم مرغ رو ۲_۳ دقیقه با همزن هم میزنیم سپس شیر و روغن مایع رو اضافه کرده و هم میزنیم. در نهایت آرد الک شده، کاکائو و بکینگ پودر رو اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم.
داخل قالب تارت روغن مالی و آرد پاشی شده می ریزیم. توی فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه می پزیم بعد از این که گرمای اولیه اش رو از دست داد قالب تارت رو داخل ظرف سرو برمیگردونیم.
با نصف لیوان شیر کناره ها و وسطش رو خیس میکنیم.
برای کرم به غیر از کره و خامه همه مواد رو داخل قابلمه ریخته و خوب هم می زنیم سپس روی اجاق گذاشته و با شعله متوسط تا وقتی که غلیظ بشه هم میزنیم و میپزیم سپس از روی اجاق برداشته ۵_۶ دقیقه بعد کره و خامه رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم.
کرم رو قسمت وسط کیکمون میریزیم بعد صافش می کنیم موزها رو از وسط دو نیم کرده و روی کرم قرار میدیم.
برای سس شکلاتی خامه رو روی اجاق تا وقتی که به نقطه جوش برسه گرم میکنیم بعد از روی اجاق برداشته و بهش شکلات اضافه میکنیم و هم میزنیم تا ذوب بشه.
سس شکلاتی رو ابتدا روی موزها و جاهای خالی میریزیم بعد روی موز ها رو با شکلات بن ماری شده تزئین میکنیم. قسمت کناره هاش رو هم با پودر پسته تزئین میکنیم ۲_۳ ساعت بعد برش زده و سرو میکنیم.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی