ترفندهای کاربردی آشپزی چیست
به گزارش محیانیوز به نقل از فرادید، دانستن برخی فوت و فنها و ترفندهای مربوط به آشپزی و مواد غذایی موجب میشود تا بتوانید خیلی راحتتر و با صرف زمان کمتر آشپزی کنید، درحالیکه کمتر خسته شدهاید و آشپزخانه نیز ریخت و پاش نشده است. اما دانستن برخی فوت و فنها و ترفندهای مربوط به آشپزی و مواد غذایی موجب میشود تا بتوانید خیلی راحتتر و با صرف زمان کمتر آشپزی کنید، درحالیکه کمتر خسته شدهاید و آشپزخانه نیز ریخت و پاش نشده است.
در ادامه این مطلب با شرح چند ترفند ناب و کاربردی برای آشپزی با ما همراه باشید.
۱ـ حل شدن کامل نعناع و سبزی خشک در دوغ
زمانی که خودمان در منزل دوغ درست میکنیم یا به دوغ آماده نعناع خشک و سبزیجات خشک معطر اضافه میکنیم، سبزیها و نعناع روی دوغ میماند و هرچه دوغ را هم میزنیم، باز هم نعناع روی لیوان یا پارچ میماند.
برای حل این مشکل ابتدا مقداری نعناع یا سبزی خشک معطر را داخل یک کاسه بریزید و یک تا دو قاشق آب جوش به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا نعناع کاملا خیس شود. حالا نعناع خیس خورده را داخل پارچ یا لیوان دوغ بریزید و هم بزنید. میبینید که نعناع خشک دیگر روی پارچ و لیوان نمیماند و مثل دوغهای بازاری داخل دوغ پخش میشود.
۲ـ از بین بردن بوی زحم مرغ
برای اینکه بوی زحم مرغ را قبل از پخت از بین ببرید، ابتدا تکههای مرغ را داخل یک ظرف مناسب بریزید؛ سپس یک تا دو لیوان آب سرد روی مرغها بریزید. حالا کمی نمک و یک تا دو قاشق غذاخوری آبلیمو روی مرغ بریزید و ظرف را به مدت یک ساعت داخل یخچال بگذارید. بعد از این مدت زمان حتما مرغها را بعد از خارج کردن از آب بشویید و بعد آن را بپزید. با این روش بوی زحم مرغ از بین میرود.
۳ـ از بین بردن بوی برنج سوخته و تهگرفته
اگر قابلمه برنج بیش از حد روی شعله اجاق گاز ماند و یا حواستان پرت شد و برنج کمی ته گرفت و سوخت، نگران بوی سوختگی برنج نباشید. کافی است چند تکه نان دورتادور قابلمه برنج بگذارید و درب قابلمه را ببندید تا چند دقیقه بماند. روش دیگر برای از بین بردن بوی سوختگی برنج این است که کمی وانیل را با مقداری آب بجوشانید و روی برنج بریزید. مطمئن باشید که بوی سوختگی برنج با این کار از بین میرود.
۴ـ استفاده درست از زردچوبه برای پخت گوشت
زردچوبه یک ادویه بسیار پرکاربرد در آشپزی است که خاصیت زیادی دارد و بوی گوشت را از بین میبرد. اگر از زردچوبه درست استفاده نکنید و آن را به صورت مستقیم به گوشت بزنید، موجب سفت شدن بافت گوشت میشود. برای جلوگیری از این مشکل کافی است برای غذاهای سبز، زردچوبه را با سبزی تفت بدهید و برای غذاهای قرمز، زردچوبه را با رب گوجه فرنگی تفت بدهید؛ سپس به غذا اضافه کنید.
۵ـ از بین بردن بوی بد مرغ و گوشت از دستها
اگر هنگام شستن یا خرد کردن گوشت و مرغ دستتان بوی بد گرفت و هرقدر با آب و مایع شستید، باز هم بوی بد دست از بین نرفت، به این نکته خوب توجه کنید. کافی است بعد از اینکه گوشت و مرغ را خرد کردید، دستتان را با آب گرم و کمی نمک بشویید.
یک روش دیگر برای از بین بردن بوی بد دست بعد از خرد کردن گوشت و مرغ این است که دستتان را با کمی خمیردندان و آب بشویید و مطمئن باشید که با این دو روش بوی بد گوشت و مرغ کاملا از پوست دست شما محو میشود.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی