روش تهیه یک پلوی ایرانی رابدانیم
به گزارش محیانیوز،البته برای درست کردن قارچ پلو روشهای مختلفی وجود دارد؛ خیلیها فقط قارچ و پلو را با هم مخلوط میکنند ولی در اینجا برای خوشمزهتر شدن غذا علاوه بر قارچ، نخود فرنگی و ذرت هم به این ترکیب قارچ پلو اضافه شده و نهتنها غذا خوشمزهتر شده است بلکه خاصیت غذایی آن هم بالاتر رفته است.
مواد لازم
۵۰ گرم قارچ
۲۵۰ گرم فیله مرغ
۱ پیمانه ذرت
۲ عدد پیاز بزرگ
۴ پیمانه برنج
۱ پیمانه نخود سبز
نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه پلویی به میزان لازم
روغن به مقدار لازم
۱. فیلههای مرغ را به شکل دلخواه (نگینی یا خلالی) برش بزنید. پیازها را هم پوست کنده، شسته و به شکل نگینی خرد کنید. در تابهای کمی روغن ریخته و پیازها را در آن تفت دهید. کمی زردچوبه اضافه کرده و مرغهای خردشده را هم بیفزایید و در روغن سرخ کنید. به این مخلوط کمی آب و نمک و فلفل بیفزایید و در تابه را بگذارید تا مرغها بپزند و بدون آب شوند.
۲. ذرت دانهشده را با مقداری آب بپزید. نخودها را هم آبپز کرده و هر دو را بعد از پخت آبکش کنید. قارچ را درشت خرد کرده و در تابهای جداگانه سرخ کنید. بعد از کمی سرخ شدن قارچها، ذرتها و نخودهای پختهشده را هم به روغن درون تابه افزوده و همه مواد را با هم تفت دهید. کمی نمک، فلفل و ادویه اضافه کرده و حرارت را خاموش کنید.
۳. برنج را به صورت معمول آبکش کنید. در ته قابلمه هم تهدیگ دلخواهتان را گذاشته و لایه لایه برنج، مرغ پخته، سبزیجات تفت داده شده (شامل: قارچ، ذرت و نخود) را بریزید.
۴. برنج را دم کنید و به مدت سه ربع ساعت صبر کنید تا برنج خوب دم بکشد. بعد برای سرو کردن در دیس بکشید.
یهجور دیگه
اگر خیلی عجله دارید به جای ذرت و نخودفرنگی خام از کنسروی آنها که در سوپرمارکتها فراوان یافت میشود استفاده کنید. برای پخت ذرت و نخودفرنگی میتوانید از دستگاه بخارپز هم استفاده کنید.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی