کد خبر: ۲۲۰۴
۱۴۰۱/۰۷/۱۹ ۰۹:۵۳:۵۲

سالاد کینوآ با ماهی قزل آلا/ یک سالاد خوش‌طعم و مقوی برای خانواده

سالاد کینوا با ماهی قزل‌آلا یکی از ساده‌ترین و در عین حال مغذی‌ترین سالادهای خوشمزه‌ای است، که تهیه آن فقط 20 دقیقه از زمان شما را می‌گیرد.

ستی مولایی؛ این سالاد خوشمزه می‌تواند به عنوان یک وعده اصلی یا در کنار غدا سرو شود. طعم این سالاد واقعا شگفت‌انگیز است. طعم شیرین و تند سالاد به خوبی با ماهی ترکیب می‌شود. همچنین؛ کینوا یک مکمل عالی برای هر رژیم غذایی متعادل بدون گلوتن، همراه با پروتئین بالا و حاوی اسیدهای آمینه ضروری است. کینوا یک جایگزین عالی برای برنج است.

مواد لازم:

فیله ماهی قزل آلا: 1 عدد

نمک و فلفل و پودر سیر: به میزان لازم

روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری

کوینوا: نصف بسته

گوجه گیلاسی، خیار، پیاز قرمز و برگ ریحان: به میزان لازم

برای تزیین

پودر نارگیل

فلفل هالوپینو

طرز تهیه سالاد کینوا با ماهی قزل آلا

مرحله اول

ابتدا ماهی قزل آلا را در فر بگذارید تا کاملا پخته شود.

مرحله دوم

کینواها را کاملا بشویید و طبق دستورالعمل روی بسته آن را بپزید.

مرحله سوم

سپس سبزی‌ها را بشویید و آنها را ریز ریز خرد کنید.

مرحله چهارم

وقتی پخت ماهی سالمون تمام شد، فیله را با چنگال به تکه‌های کوچک ریش ریش کنید و کینوا پخته شده، گوجه فرنگی گیلاسی نصف شده، خیار و پیاز خرد شده، برگ ریحان خرد شده را در یک کاسه بزرگ ریخته و مخلوط کنید. سپس مواد آماده شده را با نمک باقی مانده و فلفل سیاه تازه آسیاب شده مزه دار کنید.

مرحله پنجم

روغن زیتون و سس سالاد را روی آن بریزید و به آرامی هم بزنید تا ترکیب شوند.

نکته:

  • بسته به ضخامت فیله ماهی قزل آلا، ممکن است لازم باشد زمان پخت خود را تنظیم کنید.
  • ماهی زمانی پخته شده که با چنگال  بتوانید آن را به راحتی ریش ریش کنید.
  • قبل از پختن کینوا حتما آن را بشویید. در غیر این صورت گاهی اوقات طعم تلخی به خود می‌گیرد.

منبع:

https://www.deliciousmeetshealthy.com/quinoa-salad-with-salmon/

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی