کد خبر: ۲۲۷۰۳
۱۴۰۲/۰۹/۲۸ ۰۵:۰۰:۰۱

طرز تهیه پتاژ كدوحلواييه خامه اي

همانطور كه مراحل طبخ را استوري براتون گذاشتم ابتدا سيب زميني،هويج،كرفس و پياز با كره تفت داده ميشن تا سبك بشن بعد بهش قرص عصاره مرغ را اضافه كنيد و يه تفت كوچيك و بعد آب جوش را اضافه كرده و ميزاريد حدودا ١٥ دقيقه مواد باهم بپزه

به گزارش محیانیوز، مواد لازم:
سيب زميني ١ عدد متوسط
هويج ١ عدد متوسط
ساقه جوان كرفس ١ شاخه
پياز ١ عدد متوسط
كدوحلوايي نصف ١ كدوي كوچك
نمك فلفل به ميزان لازم
خامه (ميزان كم و زيادش بستگي به خودتون داره)
كره (كمي براي تفت دادن)
قرص عصاره مرغ ١ عدد
طرز تهيه:همانطور كه مراحل طبخ را استوري براتون گذاشتم ابتدا سيب زميني،هويج،كرفس و پياز با كره تفت داده ميشن تا سبك بشن بعد بهش قرص عصاره مرغ را اضافه كنيد و يه تفت كوچيك و بعد آب جوش را اضافه كرده و ميزاريد حدودا ١٥ دقيقه مواد باهم بپزه بعدش كدوحلوايي ها كه مكعبي خرد كردين را اصافه ميكنيد و دوباره در ظرف را بسته و اجازه ميديم كه همه مواد خوب با هم پخته بشه بعد از پخت كامل با بلندر همه مواد را ميكس ميكنيم نمك و فلفل را اندازه كرده (من در اينجا نخود فرنگي كه از قبل داشتم هم اضافه كردم كه كاملاا اختياريه ولي در دستور اصلي نيست) و ميزاريم رو شعله كم تا آروم آروم بپزه بعد از پخت كامل خامه را با مقداري شير رقيق كرده و به پتاژ اضافه كنيد متاسفانه يادم رفت از اين مرحله عكس بگيرم براتون و بعد در ظرف سرو كشيده و ميل كنيد
پ ن:كدو حلوايي سرشار از ويتامين سي هست و مفيد براي سرماخوردگي

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی