کد خبر: ۲۳۲۴۱
۱۴۰۲/۱۰/۰۳ ۲۳:۱۰:۰۱

طرز تهیه کیک پرتقالی فنجانی

مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

به گزارش محیانیوز، مواد لازم

آب پرتقال _نصف لیوان
تخم مرغ _۴ عدد
آرد _۲لیوان
بکینگ پودر _۱ق غ
شکر _۱ لیوان
روغن مایع _نصف لیوان
وانیل_نصف ق چ
پوست رنده شده پرتقال_۱ عدد بزرگ

دستور پخت

مرحله اول
تخم مرغ ها را به مدت ۵ دقیقه با همزن، به طوری که همزن ثابت باشد هم بزنید.

مرحله دوم
شکر و وانیل را اضافه کرده و هم بزنید تا مواد شما حالت کش دار شوند.

مرحله سوم
روغن را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله چهارم
مواد خشک را ۳ بار الک کرده تا سبک شوند و به کیک اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا پف کیک نخوابد.

مرحله پنجم
آب پرتقال و رنده پوست پرتقال را اضافه کرده و هم بزنید.

مرحله ششم
زیر قابلمه شعله پخش کن گذاشته و تا نصف قد فنجان ها آب ریخته ،بعد مواد را داخل فنجون های خود ریخته و با یک یه پایه کوچک داخل قابلمه قرار داده و ۴۵ دقیقه با شعله متوسط رو به بالا اجازه پخت دهید.

نکته
فنجان ها را از قابلمه خارج کرده و میتوانید با پودر قند یا پوست پرتقال رنده شده تزیین و نوش جان کنید.

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی