کد خبر: ۲۴۷۷۷
۱۴۰۲/۱۰/۱۸ ۱۵:۵۰:۰۱

بهترین ظرف و مکان برای نگهداری سرکه سیب

سرکه سیب یکی از مواد غذایی با ارزش بالا است اما نحوه نگهداری خاصی دارد که دانستنش به شما برای نگهداری از این ماده کمک زیادی خواهد کرد.

به گزارش محیانیوز، سرکه سیب از آب تخمیر شده‌ی سیب به دست می‌آید که می توان از آن به‌عنوان یک محصول چندکاره برای نیازهای روزمره‌ی خود استفاده کرد. این ماده غذایی غنی از مواد مغذی است و ارزش غذایی بالایی دارد و برای طعم دادن به غذا ها مناسب است. با توجه به فواید زیاد سرکه سیب بسیاری از کدبانوها در خانه همیشه یک یا چند بطری سرکه سیب دارند، اگر شما هم جزو این دسته از افراد هستید و نگران خراب شدن سرکه سیب می باشید.

درپوش ظرف سرکه سیب را باز نگذارید

سرکه سیب را در ظرفی بریزید که در محکمی داشته باشد. نگهداری سرکه سیب در ظرف بدون در سبب خراب شدن زودهنگام آن و وارد شدن باکتری ها و حشرات ریز به آن می شود.

سرکه سیب

سرکه سیب در ظرف مناسب بریزید

برای نگهداری سرکه باید از ظرف‌های شیشه‌ای تیره استفاده کنید. نگهداری مواد اسیدی در ظروف پلاستیکی مشکلات زیادی برای سلامت مصرف‌کنندگان ایجاد می‌کند پس بهترین روش برای نگهداری سرکه و دیگر مواد اسیدی استفاده از ظروف شیشه‌ای و استیل است، چرا که این ظروف در برابر اسید هیچ واکنشی از خود نشان نمی‌دهند.

سرکه سیب را مقابل نورخورشید قرار ندهید

برای اینکه کیفیت سرکه سیب شما کاهش نیابد، آن را در سایه نگهداری نمایید و از قرار دادن سرکه سیب در مقابل نورخورشید خودداری نمایید. بهتر است ظرف شیشه ای نگهداری سرکه سیب تیره باشد تا از ورود نور به آن جلوگیری شود.

سرکه سیب را در دمای مناسب قرار دهید

سرکه سیب را نیاز نیست حتما در یخچال قرار دهید بلکه بهتر است در مکانی سایه و خنک نگهداری نمایید و در کنار منابع گرمایشی و اجاق گاز یا پشت یخچال که گرم است نگذارید زیرا سرکه به گرما حساس است.

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی