کد خبر: ۲۴۹۹۹
۱۴۰۲/۱۰/۱۹ ۱۵:۰۸:۱۴

روش تهیه کردن اسپاگتی میگو به سبک ایتالیایی چگونه است؟

هوا که رو به سردی می‌رود، بازار مصرف غذاهای دریایی داغ می‌شود. میگو هم در این میان طرفداران خاص خود را دارد.

به گزارش محیانیوز،اگر اهل خوردن میگو هستید و معمولا وقتی هوس خوردن میگو می‌کنید می‌روید سراغ میگو پفکی، اسپاگتی با میگو را هم امتحان کنید.

مواد لازم برای ۴ نفر 

۴۵۰ گرم اسپاگتی
۱۲۵ میلی‌لیتر روغن زیتون
۶ حبه سیر
۴۵۰ گرم میگو پاک‌شده
۴ ق‌س برگ جعفری خردشده
۴ ق‌س آبلیموی تازه
نمک و فلفل به مقدار لازم

۱. یک قابلمه بزرگ را تا نیمه آب کرده، روی اجاق قرار داده و حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید. مقداری نمک در قابلمه آب بریزید، اسپاگتی‌ها را هم در آب‌جوش ریخته و حدود ۱۰ دقیقه صبر کنید تا بپزند و نرم شوند.  

۲. در این فاصله در یک تابه بزرگ که روی حرارت ملایم گذاشته‌اید روغن زیتون بریزید. حبه‌های سیر را به شکل ورقه‌های نازک برش زده و در روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.  

۳. میگوهای پاک شده را به روغن زیتون و سیر افزوده و تفت دهید. حالا دو قاشق سوپ‌خوری از جعفری‌های خرد شده را هم به مواد داخل تابه اضافه کنید.  

۴. آبلیموی تازه و نمک و فلفل را هم اضافه کرده و هم‌بزنید تا به همه جای میگوها رسیده و مزه‌دار شوند. حالا اسپاگتی‌های پخته‌شده را آبکش کرده و به تابه بیفزایید و هم بزنید.  

۵. اسپاگتی نیازی به پخته شدن ندارد، پس وقتی در تابه با میگوها مخلوط و گرم شدند، می‌توانید آن را در ظرف موردنظر کشیده و با بقیه جعفری‌های خردشده تزئین کنید.

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی