کد خبر: ۲۷۱۶
۱۴۰۱/۰۷/۲۸ ۰۹:۳۰:۰۰

غذای خوشمزه برای تعطیلات/خوراک گوشت با تاپینگ پوره سیب زمینی

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه با طعم گوشت و سیب زمینی برای آخر هفته می‌گردید. این خوراک بهترین انتخاب است.

ستی مولایی؛ خوراک گوشت یک غذای بین المللی است که به دلیل خوشمزه بودن آن در کشورهای مختلف به روش‌های مختلف درست می‌شود. شما می‌توانید سبزیجات دلخواه خود را به این خوراک خوشمزه اضافه کرده و از انواع چاشنی‌ها در آن استفاده کنید. این خوراک خوشمزه را با نان یا پلو مجلسی می‌توانید نوش جان کنید.

مواد لازم

روغن زیتون: 60 میلی لیتر (1/4 فنجان)

گوشت گاو تکه شده: 1.5کیلوگرم

هویج (پوست کنده و خرد شده): 3 عدد

پیاز: 2 عدد بزرگ

سیر: 2 حبه سیر (ریز خرد شده)

آویشن تازه: 3 شاخه

آب گوشت: 500 میلی لیتر (2 فنجان)

رب گوجه فرنگی: (1/3 فنجان)

قارچ دکمه‌ای: 300 گرم نصف شده

برگ‌های تازه جعفری کوچک: برای تزئین

پنیر پارمزان ریز رنده شده: 40 گرم (1/2 فنجان)

سیب زمینی: 3 عدد بزرگ (پوره شده)

کره: 50 گرم

شیر داغ: 125 میلی لیتر (1/2 فنجان)

مرحله اول

1 قاشق غذاخوری روغن را در یک قابلمه بزرگ نسوز روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. یک سوم گوشت گاو را اضافه کرده و به مدت 3-4 دقیقه یا تا زمانی که قهوه‌ای رنگ شود، تفت دهید. به آن آب اضافه کرده و بگذارید تا به آرامی بپزد.

مرحله دوم

هویج، پیاز، سیر و آویشن را به گوشت داخل قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا با آب گوشت به خوبی بپزد. رب گوجه فرنگی را به قابلمه اضافه کنید. سپس با چنگال گوشت پخته شده را چک کنید تا کامل پخته شده باشد.

مرحله سوم

در این مرحله قارچ را داخل تابه دیگر تفت داده و به آب گوشت لعاب دار اضافه کنید. ادویه را فراموش نکنید اگر گوشت به خوبی پخته شده است به آن نمک بزنید.

 مرحله چهارم

در همین حین که گوشت با سبزیجات در حال قوام آمدن است به سراغ سیب زمینی ها بروید. آنها را در قابلمه حاوی آب جوش ریخته تا به خوبی بپزد. 25 دقیقه برای پخت سیب زمینی کافی است اما باز هم با چنگال سیب زمینی ها را چک کنید. سیب زمینی ها را زیر آب سرد گرفته تا نرم شود. سپس پوست آن را کنده و له کنید و به آن کمی شیر اضافه کنید تا نرم و خوشمزه شود. ادویه را فراموش نکنید. کره و پنیر پارمزان را داخل ظرف سیب زمینی‌های پوره شده ریخته تا لذیذ‌تر شود.

مرحله پنجم

گریل را از قبل گرم کنید. گوشت های آماده شده را به همراه سبزیجات و آب غلیظ شده داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید، سپس پوره آماده شده را به یک کیسه لوله کشی مجهز به یک نازل ساده 2 سانتی متری منتقل کنید و پوره را روی مخلوط گوشت به صورت توپک یا توپ های گرد روی خوراک بریزید تا برای سرو زیبا شود.

مرحله آخر

به مدت 5-10 دقیقه یا تا زمانی که له طلایی شود، ظرف را داخل فر از قبل گرم شده قرار دهید. سپس آن را با جعفری تزئین کنید.

منبع:

https://www.taste.com.au/recipes/beef-beer-stew-cheesy-mash-topping/z932ctc8

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی