سالاد خرمالو و انار / با رنگهای پاییزی جذاب
ستی مولایی؛ سالاد فصل این بار به فصل پاییز رسیده است تا با میوه های رنگی پاییزی بتوانیم یک سالاد خوشمزه را درست کنیم. خرمالو و انار پایه این سالاد خوشمزه است.
مواد لازم:
خرمالو : یک عدد
برگ اسفنجاج: 300 گرم
انار: یک عدد
نارنگی: 1 عدد
پنیر فتا: 200 گرم
سرکه بالزامیک، روغن زیتون: به میزان لازم
مغز تخمه آفتابگردان یا گردو: به میزان لازم
مرحله اول:
ابتدا برگ های اسفناج را به خوبی شسته و خرد کنید. (اسفناج 24 واحد کیلو کالری و حدود 4 درصد آهن در خودش دارد که استفاده از آن برای هر نفر مجاز است.)
مرحله دوم:
دانههای انار، تکههای خرمالو و پنیر رنده شده را با هم مخلوط کنید. یک عدد نارنگی را پوست کنده و سعی کنید گوشت نارنگی را از پوسته آن جدا کنید. و به مواد اضافه کنید. طعم لطیف و شیرین خرمالو در سالادهای سبز خوش طعم باعث خوشمزگی این سالاد می شوند.
مرحله سوم:
برای تزیین میتوانید روی سالاد را مغز تخمه آفتابگردان یا گردو بریزید. برای چاشنی این سالاد هم میتوانید، از سرکه بالزامیک و روغن زیتون استفاده کنیم.
منبع:
https://www.yummly.com/dish/760441/gorgeous-persimmon-salads-for-fall
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی