گراتین دوفینوا فرانسوی/ غذایی به سبک وینتیج
ستی مولایی؛ گراتینها اصولا در کنار گوشت بره یا ژیگو سرو میشود. یک غذای کاملا سنتی و خوشمزه که روش پختی آسان دارد. اصل این غذا بر پایه سیب زمین، شیر و خامه است به همین دلیل به یک غذای محبوب تبدیل شده است.
مواد لازم
سیب زمینی: ۱ کیلوگرم
شیر: ۲ لیتر
خامه: یک بسته
کره: ۱۰ گرم
سیر: ۲ حبه
آویشن: ۱ شاخه
فلفل سیاه و نمک: به میزان لازم
جوز هندی: به میزان لازم
مرحله اول
سیب زمینی را به همراه سیر پوست کنده و در کاسهای حاوی آب قرار دهید تا نشاسته خود را از دست ندهد. یک حبه سیر را کاملا ریز کنید. سپس سیب زمینیها را از آب درآورده و به قطعات ۳ تا ۴ میلی متری برش بزنید. (قطعات سیب زمینی را تا آنجا که امکان دارد یکدست باشد.)
مرحله دوم
شیر را در یک قابلمه بجوشانید. سیب زمینی ها، سیر، آویشن، فلفل، جوز هندی و کمی نمک را به آن اضافه کنید. اجازه دهید تا ۳۰ دقیقه با شعلهی ملایم پخته شوند. سپس ۱۰ دقیقه درب آن را گذاشته و اجازه دهید تا استراحت کند.
مرحله سوم
داخل ظرف گراتین را با کره چرب کنید. یک حبه سیر را که نصف کردهاید به تمامی قالب بمالید. سیب زمینیها را درون قالب گراتین بریزید به حدی که تا یک سانتی متری لبه قالب را بپوشاند. خامه و شیر را که از قبل آماده کردهاید بر روی سیب زمینیها بریزید تا سطح آنها را به خوبی بپوشاند.
مرحله چهارم
تکههای کوچک کره را بر روی سطح گراتین قرار دهید. مواد را در یک فر از قبل گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید. زمانی که سطح گراتین به رنگ طلایی یک دست درآمد، غذا آماده است.
منبع:
https://www.thespruceeats.com/gratin-dauphinois-recipe-1375736
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی