کد خبر: ۵۷۲۹
۱۴۰۱/۰۹/۰۷ ۰۵:۰۰:۰۰

صبحانه آسانی که سطح کلسترول بد را کاهش می‌دهد

کلسترول بد می تواند شریان ها را مسدود کند و منجر به بیماری های قلبی عروقی شود. نتایج تحقیقات نشان می دهد که خوردن جو، سطح کلسترول بد بدن را کاهش می دهد.

بر اساس روانشناسی، جو یک منبع غنی از بتا گلوکان است، فیبری که دارای طیف گسترده ای از فواید است. با این حال، دریافت مقدار توصیه شده فیبر تنها از بلغور جو دوسر ممکن است دشوار باشد. در عوض، محققان سبوس جو دوسر را توصیه می کنند زیرا دو برابر بتا گلوکان دارد.

سبوس جو دوسر به عنوان غلات و همچنین در برخی از محصولات پخته شده موجود است.

نتایج این تحقیق شامل بررسی 58 کارآزمایی بالینی با حدود 4000 نفر بود.

این مطالعات تأثیر یک رژیم غذایی غنی شده با جو را بر کلسترول LDL (یا کلسترول بد)، کلسترول غیر HDL و آپولیپوپروتئین B بررسی کردند.

آپولیپوپروتئین B یک لیپوپروتئین است که کلسترول بد را از طریق خون حمل می کند.

دکتر ولادیمیر ووکسان، که رهبری این مطالعه را بر عهده داشت، نتایج تحقیق را به شرح زیر توضیح داد: رژیم غذایی غنی شده با حدود 3.5 گرم فیبر بتا گلوکان در روز از جو دوسر، کلسترول LDL و همچنین کلسترول غیر HDL و آپولیپوپروتئین B را در مقایسه با رژیم های غذایی کاهش داد. . بدون کنترل را بهبود می بخشد.

این مطالعه نشان داد که با مصرف جو، کلسترول LDL 4.2 درصد، کلسترول غیر HDL 4.8 درصد و آپولیپوپروتئین B 2.3 درصد کاهش یافت.

یکی از اولین مطالعات، که در سال 1963 انجام شد، نشان داد که تغییر رژیم غذایی از نان سفید به نان جو، کلسترول LDL را کاهش می دهد.

 

 

 

منبع: مجله روز

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی