فلفل شکمپر آنچیلادا مرغ / یک غذای خوشمزه مکزیکی
ستی مولایی؛ این غذای مکزیکی یکی از خوشمزهترین فلفلهای شکم پر در دنیا است. پس اگر به دنبال تنوع غذایی میگردید بهتر است که به سراغ این غذای خوشمزه بروید. غذایی که از لحاظ ظاهری برای ما ایرانیها بسیار آشنا است و فقط محتویات داخل این فلفلهای شکمپر فرق دارد.
مواد لازم
مرغ پخته و خرد شده: 2 فنجان بزرگ
برنج پخته شده: 3 پیمانه
سس انچیلادا: 1 فنجان
پنیر چدار رنده شده: 3/4 فنجان
پیاز قرمز خرد شده 2 عدد ریز
زیره آسیاب شده: 1/2 قاشق چایخوری
آب: به میزان لازم
فلفل دلمه ای متوسط: 6 عدد
گشنیز تازه خرد شده، فلفل سبز و خامه ترش: به میزان لازم برای تزیین
مرحله اول
در یک کاسه مرغ، برنج، سس انچیلادا، 1/2 فنجان پنیر، پیاز قرمز و زیره را با هم مخلوط کنید.
مرحله دوم
فلفلها را مانند دلمه فلفل برش بزنید و داخل آن را خالی کنید. سپس شکم هر یک از دلمهها با مواد آماده شده پر کنید.
مرحله سوم
در قابلمه بزرگ باقی موادی که درست کرده بودید را با پیاز و رب فراوان مخلوط کرده و سس برای دلمههای فلفل، سس درست کنید و به آن میزان کمی آب اضافه کنید.
مرحله چهارم
سپس فلفلهای آماده شده را روی مواد در قابلمه قرار دهید و در آن را ببندید تا به خوبی فلفلها و مواد داخل آن پخته شود.
برای سرو
بعد از پخت کامل دلمهها آنها را بر روی ظرفی که میخواهید سرو کنید بچینید و رو آنها را با پنیر و گشنیز و خامه ترش تزیین کنید.
منبع:
https://www.tasteofhome.com/recipes/slow-cooker-chicken-enchilada-stuffed-peppers/
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی