چیز کیک کارامل و بادام زمینی/ یک چیز کیک یخچالی سریع و خوشمزه
ستی مولایی؛ اگر به دنبال یک ترکیب فوقالعاده برای چیز کیک خود میگردید، بهترین پیشنهاد برای شما کارامل و بادام زمینی است. یک ترکیب بهشتی که هرگز از خوردن آن سیر نمیشوید.
مواد لازم برای خمیر چیزکیک:
پودر بیسکویت کرمدار وانیلی: 450 گرم
پودر بادام: 100 گرم
کره ذوب شده: 100 گرم
مواد لازم برای رویه چیزکیک:
پنیر خامهای: 400 گرم
خامه فرم گرفته: 400 گرم
مغز بادامزمینی : 200 گرم
کره بادام زمینی: 3 قاشق غذاخوری
پودرشکر: 100 گرم
ژلاتین: 10 ورق
شکر برای کارامل: 300 گرم
آبجوش: یک فنجان
مرحله اول
ابتدا تمامی مواد خمیر را با یکدیگر مخلوط کرده و آن را در قالب مورد نظر به قطر 24 سانتی متری که از قبل کف آن چرب شده و سلفون کشیدهاید پهن کنید؛ آنها را فشرده کرده و به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید.
مرحله دوم
شکر را با مقدار خیلی کمی آب سرد در حدی که فقط شکر خیس شود روی حرارت قرار دهید تا کاراملی شود. سپس یک لیوان آبجوش را به مواد اضافه کرده و روی حرارت قرار داده و با همزن هم بزنید؛ تا سس کاراملی آماده شود.
مرحله سوم
پنیر، خامه فرمگرفته، کره بادامزمینی و بادامزمینی خرد شده و پودرشکر را با همزن برقی خوب مخلوط کنید و حدود یکسوم از سس کارامل را داخل مواد ریخته و به هم بزنید تا یکدست شوند.
مرحله چهارم
ورق ژلاتینها را داخل آب سرد گذاشته، وقتی که نرم شدند روی بخار آب آنها را ذوب کرده و به مواد اضافه کنید. نیمی از مواد حاصل را روی خمیر پهن کرده و روی مواد سس کارامل سرد شده بریزید و بقیه مواد را روی آن صاف کنید.
برای سرو
پس از 7 تا 8 ساعت که کرم کاملا خودش را گرفت آن را از قالب و سلفون جدا کرده و روی آن را با خامه، سس کارامل و مغزها تزئین کنید.
منبع:
https://www.philly.com.au/recipe/peanut-butter-and-caramel-cheesecake-with-brittle/
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی