ساندویچ پانینی مرغ کبابی با پستو/ ساندویچی خوشمزه برای کودکان و بزرگسالان
ستی مولایی؛ این ساندویچ خوشمزه میتواند یک ساندویچ متفاوت باشد. تفاوت بدین منظور که شما میتوانید از مرغی که از قبل پخته شده و داخل یخچال دارید؛ برای آن استفاده کنید. با این کار زمان پخت شما سریع تر میشود. اما اگر فیله مرغ آماده ندارید میتوانید به راحتی آن را طبق این دستور غذایی بپزید.
آمادگی: 10 دقیقه / پخت: 6 دقیقه
مواد لازم:
فیله مرغ: ۴۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
فلفل دلمهای: ½ فلفل دلمهای
قارچ: ۱۰ عدد
پنیر موزارلا: ۲۰۰ گرم
نان تست: ۴ عدد
کره: ۲۰ گرم
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پودر آویشن: به میزان لازم
مرحله اول
ابتدا فیلههای مرغ را به همراه فلفل دلمهای خرد کرده و در تابه حاوی روغن تفت دهید.
مرحله دوم
هنگامی که فیلهها کمی سرخ شد به آن ادویه اضافه کرده و داخل تابه فیلهها را با ادویه تفت دهید.
مرحله سوم
قارچها را در تابه ای دیگر که حاوی کره است تفت داده تا آماده شود. حال وقت آن رسیده تا فیله سرخ شده را به همراه فلفل و قارچ با هم میکس کرده و آماده ساندویچ کنید.
مرحله چهارم
دستگاه گریل یا ساندویچ ساز را روشن کرده و نانهای تست را باز کرده و مواد را داخل آن بریزید. سپس سس گریل و پنیر موزارلا را روی مواد ریخته و نان را ببندید.
مرحله پنجم
حالا وقت آن رسیده تا در ساندویچ ساز را ببندید تا نانها گریل و پخته شوند.
برای سرو:
برای سرو، میتوانید به سادگی مقداری چیپس در بشقاب بریزید یا این ساندویچ داغ را با سالاد سبزیجات مخلوط، سالاد پاستا یا سیبزمینی سرخ کرده همراه کنید.
منبع:
https://www.thespruceeats.com/grilled-chicken-panini-sandwich-recipe-2097378
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی