کد خبر: ۶۹۵۸
۱۴۰۱/۰۹/۲۲ ۰۸:۰۰:۰۰

مافین هندوانه با تزیین مارسیپانی / ویژه شب یلدا

دیگر زمانی تا شب یلدا نمانده است؛ به همین منظور این مافین هندوانه‌ای می‌تواند یکی از بهترین انتخاب‌ها برای شب شب یلدا باشد. خبر خوب این است که این مافین یلدایی؛ بسیار ساده و خوشمزه است و سریع و راحت آماده می‌شود.

ستی مولایی؛ مافین‌ها یکی از ساده‌ترین دستورهای پخت را در میان انواع شیرینی‌ها دارند. این مافین‌های خوشمزه می‌تواند با پایه‌های مختلف میوه درست و تزیین شوند. در این مطلب طرز تهیه مافین هندوانه به ساده‌ترین روش را برای شب یلدا به شما آموزش می‌دهیم.

مواد لازم:

آرد: 300 گرم

روغن مایع: 125 میلی‌لیتر(نصف پیمانه)

آب جوش: 125 میلی‌لیتر

شیر: 125 میلی‌لیتر

ماست: دوقاشق غذاخوری

بیکینگ‌پودر: 2 قاشق چایخوری

شکر: 200گرم

وانیل: ½ قاشق چایخوری

رنگ صورتی و سبز و شکلات چیپسی: به میزان لازم برای تزیین

مواد لازم برای خمیر مارسیپان

پوره بادام: ۱.۵ لیوان

شکر: ۱.۵ لیوان

سفیده تخم مرغ: ۱ عدد

مرحله اول

ابتد آرد، بیکینگ پودر و وانیل را  3 بار با هم الک کنید. مواد خشک را با هم مخلوط کرده، در کاسه‌ای گود بریزید و میان آن را باز کنید.

مرحله دوم

تخم‌مرغ‌ها، ماست و تمامی مایعات را با هم مخلوط کنید، میان مواد خشک ریخته و با قاشق هم بزنید. وقتی که خوب مخلوط شدند به مدت 8 ثانیه مواد را با همزن برقی هم بزنید و یک سوم مایه را سبز و مابقی آن را صورتی کرده و به آن چیپس شکلات اضافه کنید.

مرحله سوم

داخل قالب مخصوص مافین که از قبل داخل آن کاغذ مافین قرار داده‌اید یک قاشق مایه سبز ریخته و سپس از مایه صورتی بریزید؛  طوری که دو سوم قالب از مایه پر شود.

مرحله چهارم

مافین‌ها را به مدت 35 تا 40 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌اید یپزید.

مرحله پنجم

برای تهیه خمیر مارسیپان باید مغز بادام را به مدت یک شبانه روز داخل آب بگذارید تا خیس بخورد سپس با یک فشار پوستش را جدا کنید و بگذارید داخل آبکش یا روی یک دستمال پهن کنید و اجازه دهید تا کاملا خشک شود سپس بادام ها را با کمک آسیاب یا غذاساز پودر کنید.

مرحله ششم

سفیده تخم مرغ را داخل کاسه ریخته و به همراه شکر با همزن برقی خوب بزنید تا مخلوط شوند سپس پودر بادام آسیاب شده را به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. خمیر را پس از شکل گرفتن کمی ورز دهید.

مرحله هفتم

پس از آن که خمیر را به خوبی ورز دادید و خمیر جمع شد آن را به شکل استوانه در بیاورید و داخل کیسه فریرز یا نایلون قرار دهید. به همین راحتی خمیر آماده است و می توانید به شکل هندوانه آن را برش بزنید و سپس با رنگ غذا آن را رنگ کنید.

برای سرو

روی مافین‌ها را با خامه یا کرم پاتی‌سیر و هندوانه‌های مارسیپانی تزیین کنید.

منبع:

https://oukosher.org/recipes/watermelon-muffins-dairy-or-pareve/

https://www.daringgourmet.com/how-to-make-marzipan-almond-paste/

 

 

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی