کپی پرحاشیه از آیفون در گوشی جدید هواوی
فرقی ندارد شرکتهای چینی حوزه تکنولوژی را دوست داشته باشید یا از آنها متنفر باشید، نکتهای که هر دو گروه به آن باور دارند این است که چینیها کپیکارهای به شدت حرفهای هستند! تازهترین کپی چینیها، مروبط به هواوی است. این شرکت میخواهد در گوشی مورد انتظار میت ۶۰، از قابلیت داینامیک آیلند خودش رونمایی کند.
هواوی میخواهد دوباره ناچ کپسولی خود را به گوشیهایش بازگرداند. این نوع از ناچ پیش از این هم در گوشیهایی مانند میت ۴۰ و پی ۴۰ هواوی استفاده شده بود و کاربران از آن استقبال کرده بودند اما در پرچمدار جدید این شرکت چینی خبری از استفاده از این طراحی نبود. گوشی پرچمدار بعدی این شرکت از حسگر ToF بهره خواهد برد و در پاییز امسال راهی بازار میشود.
با این که هواوی پیش از این هم از این نوع طراحی استفاده کرده بود اما در سری گوشیهای جدیدش بیخیال استفاده از طراحی کپسولی شده بود. به نظر میرسد پس از استفاده موفق اپل از این نوع طراحی برای دوربین سلفی، هواوی میخواهد دوباره از آن استفاده کند. این شرکت چینی که روزی یکی از بزرگترین رقبای اپل محسوب میشد، حالا و با توجه به تحریمها دیگر قدرتی برای رقابت با این برند آمریکایی ندارد و به کپی کردن از ویژگیهایش بسنده میکند.
داینامیک آیلند در گوشیهای اپل یکی از محبوبترین قابلیتها بود و حالا هواوی میخواهد آن را در گوشیهای پرچمدار جدیدش که در پاییز امسال معرفی میشوند استفاده کند.
اگر اطلاعات منتشر شده درست از آب دربیایند، شرکت هواوی دوباره از حسگر Tof استفاده خواهد کرد. این حسگر از سال ۲۰۱۹ و با گوشی میت ۳۰، وارد دنیای گوشیهای این برند چینی شد.
داینامیک آیلند هواوی دقیقا چطور خواهد بود؟
هر چند تا پیش از این هواوی را به کپی کردن قابلیت داینامیک آیلند اپل محکوم کردیم اما بهتر است پیش از قضاوت بیشتر، به این نکته توجه کنیم که خود اپل هم احتمالا این تکنولوژی را کپی کرده است! ادعاهای مدیرعامل آنر نشان میدهند اپل ایده استفاده از این طراحی را از شرکتی که روزی زیرمجموعه هواوی بود دزدیده است.
گزارشها نشان میدهند هواوی میخواهد از ناچ گوشیهای سری میت ۶۰ بیشترین استفاده را ببرد و با استفاده از این ناچ مواردی مانند نوتیفیکیشنها، تماسهای دریافتی، ویجت پخش موسیقی و … را به کاربر نشان دهد. کاری که هواوی میخواهد انجام دهد کاملا قابل درک است و در ماههای اخیر بسیاری از توسعهدهندگان و حتی شرکتهای سازنده گوشیهای هوشمند، به فکر توسعه قابلیت داینامیک آیلند افتادهاند.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی