کد خبر: ۹۲۴
۱۴۰۱/۰۶/۲۱ ۰۱:۱۵:۳۶

آیا همسرتان حرف دلش را به شما می‌زند؟/ راه‌حل ‌های ساده برای به حرف آوردن همسر ساکت!

در مواقع بسیاری ممکن است رفتار شوهر بنابر دلایلی تغییر یابد و به مرحله ای برسد که حتی حاضر به گفتن رازها و حرف های روزمره خود نیست. در این مرحله چیکار باید کرد؟

گاهی اوقات سکوت باعث ایجاد تنش می شود و نگرانی را در شما و طرف مقابل بیشتر می کند. البته بعضی از افراد سکوت را جزء ویژگی های رفتاری خود می دانند اما ممکن است بعضی از شرایط این سکوت را تشدید کند.

روش ارتباطی همسرتان را بشناسید

همه افراد سبک و مدل ارتباطی متفاوت دارند و هرکدام نسبت به شرایط پاسخ متفاوتی از خودشان نشان می دهند. این موضوع در مورد ازدواج هم صدق می کند و ممکن است همسر شما گاهی اوقات ترجیح دهد که سکوت کند. باید این شرایط را بشناسید و اگر سکوت کردن، جزء مدل ارتباطی او هست، هم باید به این موضوع واقف باشید.

البته گاهی اوقات سکوت کردن برای طرف مقابل کاملاً عصبانی کننده است اما اگر شناخت خوبی از طرف مقابل داشته باشید، دچار تنش نخواهید شد.

اگر در این باره شک دارید، می توانید از او سوالاتی بپرسید و نوع نگاهش را به زندگی بفهمید. به عنوان مثال می توانید از او بپرسید که "در حال خواندن کتاب بودم که متوجه شدم بعضی از افراد تمایل به سکوت و درونگرایی دارند، دوست دارم بدانم تو در این باره چه نظری داری؟"

نحوه-پاسخ-دادن-به-انتقاد-همسر

به همسرتان احساس امنیت بدهید

ارتباط برقرار کردن یک کار ریسک پذیر است. اینکه بخواهید به شخصی ابراز علاقه کنید، ممکن است او را بترساند و از ترس شما را رد کند زیرا دوست ندارد که شکست بخورد.

بنابراین شما باید به همسر خود احساس امنیت بدهید تا بتواند ترس را کنار بگذارد، زبان باز کند و با شما ارتباط بگیرد.

باید به این فکر کنید که از چه طریقی می توانید اعتماد همسرتان را جلب کنید. محیط منزل را به یک محیط پر از امنیت و آرامش تبدیل کنید.

هنگام عصبانیت، خودتان را کنترل کنید، به حرف های او گوش دهید تا باعث ایجاد تنش و اضطراب درون او نشوید. 

ac-image-uz1606030299Oq

با قلبتان گوش کنید

گاهی اوقات ما می خواهیم که دیگران فقط به حرف ما گوش دهند و انتظار پاسخی از آن ها نداریم. زمانی که شما یاد می گیرید به حرف همسرتان گوش دهید و به دنبال پاسخ نباشید، قطعاً شرایط بهتر پیش می رود و بیشتر با شما صحبت می کند. گوش دادن موثر که از جان و دلتان باشد، قطعاً اعتماد همسر را جلب می کند و باعث می شود که مکانیسم دفاعی در برابر شما نداشته باشد و اعتماد کند. هنگامی که به حرف های او گوش می دهید، ارتباط چشمی برقرار کنید. سعی کنید فیدبک و بازخورد غیر کلامی اما مثبت داشته باشید تا او تمایل بیشتری برای حرف زدن پیدا کند. 

فاصله-گرفتن

ممکن است رنجشی باشد

به این فکر کنید که هر دوی شما ممکن است از این گفتگو ها رنجیده شده باشید. همه افراد طرز فکر و احساسات مخصوص به خودشان را دارند. همه ما ممکن است هنگام مکالمه و گفتگو با هر کسی در زندگی دچار دلخوری شویم. پس باید به یاد داشته باشید که این دلخوری هم برای شما و هم برای همسرتان وجود دارد و کاملاً طبیعی است. باید به این فکر کنید که این احساس برای او هم وجود دارد. پس به این فکر کنید که گاهی اوقات همسرتان عصبانی یا مضطرب است و می خواهد صحبت کند؛ که این مسئله کاملاً طبیعی بوده و باید او را درک کنید.

1656155261_D8hH0

وقتی دروغ دلیل فاصله است

از دروغ گفتنی که باعث ایجاد فاصله بین شما و همسرتان می شود به شدت خودداری کنید. ممکن است بعضی از شرایط عاملی برای سکوت همسرتان باشد که یکی از آن ها دروغگویی است. بهتر است حتی کوچکترین دروغ ها را از زندگی تان حذف کنید. دروغ باعث جدایی و فاصله بین زوجین می شود، اعتماد را از دیگری صلب می کند و ممکن است همین عامل سکوت کردن همسرتان باشد. پس چه بهتر که این ناامنی ها را از بین ببرید، دروغگویی را کنار بگذارید و سعی کنید صادقانه ترین حالت ممکن را برای او داشته باشید.

دوستی-با-همسر

کلام خود را عاشقانه کنید 

هیچ کس دوست ندارد کلماتی از قبیل "تو در ارتباط برقرار کردن مشکل داری، تو در فلان چیز کمبود داری، تو مانند یک انسان معمولی رفتار نمیکنی، و..." را بشنود. به یاد داشته باشید که این جملات انتقادی، نه تنها شرایط را بهتر نمی کند بلکه باعث بدتر شدن اوضاع می شود و طرف مقابل در برابر تغییر کردن مقاومت می کند؛ اما اگر به جای آن بتوانید از جملات و کلمات عاشقانه استفاده کنید و از صمیم قلب تان با او صحبت کنید، قطعا دیگر او در برابر شما دیوار دفاعی ایجاد نمی کند و حرف تان را می فهمد.

 

منبع: نمناک

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی