کد خبر: ۹۸۶
۱۴۰۱/۰۶/۲۲ ۱۷:۰۰:۰۰

نکاتی که باید قبل از ازدواج فامیلی بدانید

با این وجود که پزشکان ازدواج فامیلی را منع میکنند اما هنوز هم شاهد ازدواج های فامیلی هستیم. از طرفی ازدواج های فامیلی به سبب آنکه خانواده ها از همدیگر شناخت کافی دارند، بسیار خوب و ایده آل است و از طرف دیگر در برخی از آنها خانواده ها نسبت فامیلی خود را فراموش می کنند و گاهی به دشمن همدیگر تبدیل می شوند!

مزایا و معایب ازدواج های فامیلی

آشنایی بیشتر است

در ازدواج نه تنها دو جوان با یکدیگر وصلت می کنند بلکه این وصلت بین خانواده هانیزصورت می گیرد . بنابراین دو نفر که می خواهند با یکدیگر ازدواج کنند باید بین خانواده هایشان نیز از لحاظ فرهنگی، اقتصادی و اعتقادی تناسب وجود داشته باشد .

در بیشتر ازدواج های فامیلی این تناسب بیشتر دیده می شوند زیرا دو خانواده سالهای زیادی را با هم زندگی کرده اند و سبک تربیتی آنها برای بزرگ کردن دختر و پسرشان تقریبا یکسان بوده است و خانواده ها از کودکی فرزندانشان را تحت قواعد خاصی که در فامیلشان نیز متداول است ، پرورش داده اند .

همانطور که در نمناک می خوانید در این ازدواج ها از لحاظ نوع تربیت و فرهنگ خانواده ها و .... به احتمال زیاد مشکل زیادی به وجود نخواهد آمد. از مزیت های دیگر ازدواج فامیلی این است که شما نسبت به فرد مورد نظر شناخت بیشتری دارید و از نظر آسیب های اجتماعی نظیر مصرف سیگار، داشتن ارتباط های نامناسب و ... امکان رسیدن به اطمینان در این ازدواج ها بیشتر است.

119399

طلاق و جدایی کمتر

در ازدواج های فامیلی طلاق و جدایی کمتر است زیرا با جدایی دو نفر از هم، اغلب کل روابط خانوادگی تحتالشعاع قرار میگیرد و ممکن است باعث از هم پاشیده شدن یک فامیل شود، بنابراین در صورت بروز اختلاف، بزرگان و ریشسفیدان بین زن و شوهر داوری و آشتی و مسالمت را بین آنها برقرار میکنند.

احتمال دخالت اطرافیان

در ازدواجهای فامیلی احتمال دخالت اطرافیان در زندگی زن و شوهر بیشتر از سایر ازدواجهاست و دامنه این دخالتها معمولا گستردهتر و فراتر از خانوادههای درجه 1 دوطرف است و اغلب به کل فامیل کشیده میشود.

c7447a94-c7f6-413c-9e61-b01ff4a43493

انتقال بیماری های ارثی

یکی از مشکلات ازدواج های فامیلی امکان انتقال بیماری های ارثی در این نوع ازدواج ها است . بیماری های ژنتیکی مانند تالاسمی، بیماری های قلبی و عروقی و عقب ماندگی های ذهنی در این گونه ازدواج ها نسبت به دیگر ازدواج ها بیشتر است.

در ازدواج های فامیلی این نکات را رعایت کنید:

genetic-counseling-marriage-11

قبل از خواستگاری حتما این کار را انجام دهید

مهم ترین کار قبل از خواستگاری در ازدواج های فامیلی و اعلام نامزدی به اطرافیان این است که دختر و پسر باید قبل از درگیر کردن طرفین در یک رابطه عاطفی ، زیر نظر خانواده ها به مشاوره ژنتیک مراجعه کنند و آزمایش ژنتیک انجام دهند و در صورت اطمینان یافتن از نبود هر گونه مشکل ژنتیکی خواستگاری رسمی انجام دهند و در جلسات خواستگاری به دختر و پسر اجازه داده شود ، از نظر اخلاقی و شخصیتی یکدیگر را محک بزنند.

به هیچ وجه از اهمیت تحقیق غافل نشوید

هرچند در ازدواج های فامیلی شناخت بیشتری از دختر و پسر وجود دارد و به قول معروف خانواده ها می گویند «او را مثل بچه خودم بزرگ کرده ام»اما بهتر است قبل از هر ازدواجی چه فامیلی و یا غیر فامیلی دو طرف یکدیگر را مورد ارزیابی قرار دهند .

در بیشتر ازدواج های فامیلی به دلیل اینکه خانواده ها با فضایی که دختر و پسر در آن پرورش یافته اند و آسیب های آن را خوب می شناسند نسبت به بررسی و ارزیابی این تناسب های بین دختر و پسر نیازی احساس نمی کنند و بی گدار به آب می زنند و درباره طرف مقابل تحقیق نمی کنند.

به یاد داشته باشید در ازدواج های فامیلی به هیچ وجه به خاطر فامیل بودن نباید از اهمیت تحقیق درباره طرف مقابل غافل شد و باید هم خانواده دختر و هم خانواده پسر برای تحقیق به محل تحصیل، محل کار بروند و از دوستان صمیمی طرف مقابل پرس و جو کنند تا در آینده مشکلی پیش نیاید.

103334w822h522q70

نقش جدید والدین همسرتان را بپذیرید

یکی از معایب ازدواج های فامیلی این است که اگر بین زوجین مشکلی به وجود آید ، این اختلاف نه تنها به خانواده هایشان بلکه به کل فامیل کشیده میشود . در برخی مواقع نیز اختلاف های خانوادگی و فامیلی پدر و مادرها به زندگی زوجین کشیده می شود و بر روابط میان آن ها تاثیر می گذارد و موجب آسیب به زندگی آن ها می شود.بنابراین اگر تصمیم به ازدواج فامیلی گرفته اید

باید بدانید که بعد از ازدواج، به جز نسبتی که بین شما و خانواده همسرتان وجود دارد ، آن ها را والدین همسرتان بدانید و با کسب مهارت های زندگی، رفتاری جدید با والدین همسرتان داشته باشید . اگر در ازدواج فامیلی ، نسبت خانوادگی خود را فراموش کنید و فقط آن ها را والدین همسرتان بدانید بعد از گذشت مدتی از شروع زندگی مشترک، توقعات شما از خانواده همسرتان تغییر کند وتعارضاتی میان شما و خانواده همسرتان شکل می گیرد بنابراین باید نقش قبلی آنها را حفظ کنید و آنها را در جایگاه خاص تری هم قرار دهید تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری شود.

 

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی