طرز تهیه زرشک پلو با مرغ تکه ای چگونه است؟
زرشک پلو با مرغ جز غذاهای محبوب هست، اما اینبار میخواهیم زرشک پلو با مرغ را با یه روش متفاوت و راحت درست کنیم که پیشنهاد میکنم حتما امتحان کنید.
به گزارش محیانیوز،پیاز خرد شده را به همراه روغن تفت داده تا سبک شود سپس سینه مرغ را مکعبی متوسط خرد کرده و به پیاز اضافه کرده و در ظرف را میگذاریم تا خود مرغ کمی آب بندازد و با شعله کم با آب خودش مغز پخت شود در این حین نمک و فلفل را اضافه میکنیم.
وقتی مرغها پخت زعفران را اضافه کرده و میگذاریم مرغها کمی تفت بخورند و کمی سرخ شوند.
در آخر زرشک را اضافه میکنیم و تفت میدهیم و شعله را خاموش میکنیم. برنج را هم کته یا آبکش میکنیم و کنار مرغ و زرشک سرو میکنیم.
نکات
نکته اول: میزان زعفران این غذا باید زیاد باشد تا غذا خوشمزهتر و خوشرنگتر شود.
نکته دوم: میزان زرشک در این غذا کاملا سلیقه ایست میتوان کم و زیاد کرد.
نکته سوم: برای این غذا به ادویه و چاشنیهای مختلف نیاز نداریم بهترین طعم دهنده این غذا زعفران است.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی