کد خبر: ۳۲۵۳۶
۱۴۰۳/۰۲/۰۵ ۱۴:۵۰:۰۳

یک ترفند ساده برای درست کردن سیب زمینی ترد و فلفلی بدانیم

یکی از کاربران شبکه اجتماعی تیک تاک ویدئویی درباره ی نحوه ی درست کردن سیب زمینی ترد و فلفلی برشته شده به اشتراک گذاشته که مورد استقبال کاربران این شبکه اجتماعی قرار گرفته است

به گزارش محیانیوز،برای درست کردن سیب زمینی تند و فلفلی به این روش، علاوه بر سیب زمینی به پاپریکا، زیره سبز، چند حبه سیر، پودر چیلی و نمک دریایی نیاز است.

بعد از آن تنها کاری که باید انجام دهید این است که سیب زمینی های خود را نیم پز کنید، چاشنی سیب زمینی را آماده کنید و در نهایت، سس به دست آمده را روی سیب زمینی ها بریزید تا با آن خوب خیس بخورند و سس به خوردشان رود.

به گفته ی این کاربر، راز اصلی در له کردن سیب زمینی ها با استفاده از ته لیوان و ریختن باقیمانده ی سس روی سیب زمینی های له شده است.

بعد از آن سیب زمینی ها را در فر می گذارید و آنقدر صبر می کنید تا به رنگ طلایی درآیند و صدای جلز و ولزشان بلند شود.

سیب زمینی ترد و فلفلی شما آماده است. از خوردن آن لذت ببرید!

دستور تهیه سیب زمینی تند و فلفلی برشته شده

مواد لازم:

  • ۱/۵ کیلوگرم سیب زمینی کوچک
  • ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
  • ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
  • ۲ حبه بزرگ سیر
  • پودر چیلی
  • روغن زیتون بسیار خالص
  • نمک دریایی

روش انجام:

  1. سیب زمینی ها را با آب نمک بپزید.
  2. در مدتی که سیب زمینی ها در حال پخته شدن هستند، چاشنی را آماده کنید. برای این کار، حبه های سیر را رنده کنید و سپس پاپریکا، روغن زیتون، زیره سبز، سیر رنده شده، پودر چیلی و نمک دریایی را داخل یک ظرف بریزید.
  3. وقتی سیب زمینی ها پختند آن ها را به روغن زیتون آغشته کنید و چاشنی را روی سیب زمینی ها بریزید.
  4. سیب زمینی ها را با ته لیوان طوری له کنید که صاف شوند و هر چه از چاشنی باقیمانده را روی سیب زمینی ها بمالید.
  5. سیب زمینی ها را به مدت حدوداً ۴۵ تا ۶۰ دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید. سیب زمینی ها باید به رنگ طلایی درآیند و ترد شوند.

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی