یک ترفند ساده برای درست کردن سیب زمینی ترد و فلفلی بدانیم
به گزارش محیانیوز،برای درست کردن سیب زمینی تند و فلفلی به این روش، علاوه بر سیب زمینی به پاپریکا، زیره سبز، چند حبه سیر، پودر چیلی و نمک دریایی نیاز است.
بعد از آن تنها کاری که باید انجام دهید این است که سیب زمینی های خود را نیم پز کنید، چاشنی سیب زمینی را آماده کنید و در نهایت، سس به دست آمده را روی سیب زمینی ها بریزید تا با آن خوب خیس بخورند و سس به خوردشان رود.
به گفته ی این کاربر، راز اصلی در له کردن سیب زمینی ها با استفاده از ته لیوان و ریختن باقیمانده ی سس روی سیب زمینی های له شده است.
بعد از آن سیب زمینی ها را در فر می گذارید و آنقدر صبر می کنید تا به رنگ طلایی درآیند و صدای جلز و ولزشان بلند شود.
سیب زمینی ترد و فلفلی شما آماده است. از خوردن آن لذت ببرید!
دستور تهیه سیب زمینی تند و فلفلی برشته شده
مواد لازم:
- ۱/۵ کیلوگرم سیب زمینی کوچک
- ۲ قاشق چایخوری پاپریکا
- ۲ قاشق چایخوری زیره سبز
- ۲ حبه بزرگ سیر
- پودر چیلی
- روغن زیتون بسیار خالص
- نمک دریایی
روش انجام:
- سیب زمینی ها را با آب نمک بپزید.
- در مدتی که سیب زمینی ها در حال پخته شدن هستند، چاشنی را آماده کنید. برای این کار، حبه های سیر را رنده کنید و سپس پاپریکا، روغن زیتون، زیره سبز، سیر رنده شده، پودر چیلی و نمک دریایی را داخل یک ظرف بریزید.
- وقتی سیب زمینی ها پختند آن ها را به روغن زیتون آغشته کنید و چاشنی را روی سیب زمینی ها بریزید.
- سیب زمینی ها را با ته لیوان طوری له کنید که صاف شوند و هر چه از چاشنی باقیمانده را روی سیب زمینی ها بمالید.
- سیب زمینی ها را به مدت حدوداً ۴۵ تا ۶۰ دقیقه با حرارت ۲۲۰ درجه سانتیگراد در فر قرار دهید. سیب زمینی ها باید به رنگ طلایی درآیند و ترد شوند.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی