کد خبر: ۱۸۷۴
۱۴۰۱/۰۷/۱۳ ۰۸:۵۰:۳۴

آلو مورگا (مرغ لاهوری) پاکستانی؛ غذایی از دیار همسایه

پاکستان کشوری در همسایگی ایران با مردمی آرام، مهربان، مهمان‌نواز و صاحب غذاهای خوشمزه است و با ذائقه مردم ایران سازگار است، اما متاسفانه غذاهای آنها در سطح جهانی زیاد شناخته شده نیست.

ستی مولایی؛ آلومورگا یکی از غذاهای تند پاکستانی است که با نام مرغ لاهوری هم شناخته می‌شود. آلو در زبان هندی به معنی «سیب‌زمینی» و مورگا به معنی «مرغ» است. این خوراک لذیذ را طبخ کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد لازم برای 4 نفر:

مرغ: 800گرم، خرد شده

روغن مایع: 4 قاشق غذاخوری

ماست ساده: 6-4 قاشق غذاخوری

زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

فلفل دلمه‌ای قرمز کوچک: یک عدد، نگینی

زنجبیل تازه: یک قاشق چای‌خوری، رنده شده

سیر: 2 قاشق چای‌خوری، رنده شده

نمک: به میزان لازم

فلفل دلمه‌ای سبز کوچک: یک عدد، ساطوری

سیب‌زمینی متوسط: 3عدد

گشنیز ساطوری: یک قاشق غذاخوری

روش تهیه:

مرحله اول

روغن را دریک قابلمه روی شعله متوسط داغ کنید. مر‌غ‌ها را 6دقیقه در آن تفت دهید، سپس زنجبیل، سیر، زیره سبز، نمک و فلفل دلمه‌ای‌ها را اضافه کنید.

مرحله دوم

 پس از یک دقیقه ماست را اضافه کرده و با شعله کم و دربسته،‌40-30 دقیقه آن را بپزید. درصورت نیاز کمی ماست به غذا اضافه کنید.

مرحله سوم

سیب‌زمینی‌ها را پوست کنده و هرکدام را تکه کنید. هنگامی‌که مرغ کاملا پخت، سیب‌زمینی‌ها را با یک‌چهارم پیمانه آب به مرغ اضافه کنید. پس از 20 دقیقه نمک و فلفل آن را اندازه کرده و پس از تزیین با گشنیز ساطوری، همراه برنج یا نان سرو کنید.

نکته:

  • اگر از ماست آبدار استفاده می‌کنید، مقدار آن را 2برابر کنید.
  • درصورت تمایل می‌توانید فلفل قرمز به این غذا اضافه کرده و آن را تند طبخ کنید.
  • می‌توانید سیب‌زمینی‌ها را جداگانه سرخ کرده و همراه غذا سرو کنید.

منبع

 

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی