کد خبر: ۱۹۵۶
۱۴۰۲/۰۴/۱۸ ۱۰:۰۰:۰۰

روپا ویجا یک خوراک گوشت دلچسب

روپا ویجا یک غذای کوبایی اصیل است که از گوشت گاو خرد شده لطیف در سس گوجه فرنگی با مخلوط پیاز و فلفل پخته می‌شود. این غذا دارای طعم بیش از حد خوشمزه‌ای است که قطعا فقط با تست فقط یک قاشق عاشق آن می‌شوید.

ستی مولایی؛ دستور پخت ویژه این غذا دارای طعمی سبک‌تر، شیرین‌تر و لطیف‌تر از آن چیزی است که از یک خوراک گوشت دلچسب انتظار دارید و این روپا ویجا به همان اندازه که باید غنی باشد پرچرب هم هست.

(برای 8 نفر)/ مدت طبخ 3 ساعت

مواد لازم:

گوشت استیک آماده: (3تا 4 قطعه)

روغن زیتون: 3 قاشق غذاخوری

پیاز: (1عدد خرد شده و 1عدد حلقه شده)

فلفل تند(هندی): 4 عدد

آب مرغ: 1پیمانه

گوجه فرنگی خرد شده :4 عدد

برگ مرزن جوش: 4/1 پیمانه

ادویه با فلفل: به میزان لازم

زیره سبز(پودر شده): 5/1 قاشق چایخوری

فلفل دلمه‌ای:  1 عدد

سیر(خردشده) : 3 عدد

زیتون بی هسته: 3/1 پیمانه

دستور پخت

مرحله اول

هر یک از تکه‌های گوشت استیک را به 3 تا 4 قسمت برش دهید. روی آن را با ادویه مزه دار کنید. سپس 5/1 پیمانه روغن زیتون را در تابه بریزید و روی حرارت قرار دهید و گوشت را داخل تابه ریخته و 5 تا 7 دقیقه آن را سرخ کنید. بعد از سرخ شدن آن را در ظرف دیگری بریزید.

مرحل دوم

پیاز حلقه شده را در تابه ریخته و 6 تا 8 دقیقه سرخ کنید تا طلایی رنگ شود. آب مرغ، گوجه فرنگی، برگ مرزن جوش و یک قاشق زیره را به مواد اضافه کنید. سپس گوشت را روی آن ریخته و با هم مخلوط کنید و 150 دقیقه به آن فرصت دهید تا کامل پخته شود.

مرحله سوم

5/1 پیمانه روغن را در ظرف بریزید. سپس پیاز خرد شده، فلفل، سیر و زیتون و 2قاشق غذاخوری برگ مرزن جوش و 5/1 قاشق زیره سبز را در ظرف بریزید و بگذارید تا مدت 12 دقیقه بپزد تا سبزیجات نرم شود.

مرحله چهارم

بعد از اینکه مواد گوشتی خوب پخت آن را با موادی که در مرحله 3 آماده کرده بودید مخلوط کنید و بگذارید تا سرد شود. سپس آن را در ظرف در بسته‌ای قرار دهید تا سرد شود.

نکته:

  • آن را با لوبیا و برنج سرو کنید.
  • سرخ کردن گوشت به جای جوشاندن، لایه‌های طعم بیشتری به آن اضافه می‌کند.
  • برای تزئین دور غذا از خوراک لوبیای قرمز با برنج استفاده کنید.
  • ارزش غذایی برای هر نفر:
  • 347 کالری/ 60 گرم چربی/13 گرم پروتئین/59 گرم کربو هیدرات

منبع:

https://www.seriouseats.com/ropa-vieja-cuban-latin-american-beef-stew-recipe

         

 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی