کد خبر: ۲۱۰۹۰
۱۴۰۲/۰۹/۱۲ ۱۰:۰۰:۰۱

طرز تهیه نان فندقی

مواد خمیرمون رو مخلوط کرده و ورز می دیم. ۱ ساعت استراحت می دیم بعد خمیر رو به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و مواد داخلش رو داخل کاسه ای مخلوط کرده و به ۳ قسمت تقسیم می کنیم.

به گزارش محیانیوز، مواد لازم نان فندقی:
برای خمیر
۶۰ گرم کره
۱ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شیر ولرم(اندازه لیوان ۲۰۰ میلی لیتر)
۲۱ گرم خمیر مایه خیس (یا ۱۰ گرم خمیر مایه فوری )
نصف استکان شکر
کمی نمک
۴ لیوان آرد

❄برای داخلش👇🏻
۳ لیوان فندق آسیاب شده
۱ استکان شکر
تقریبا ۱ استکان کره
۱ ق غ شکلات صبحانه
۱ ق غ کرم فندق
۲ ق غ شیر

❄طرز تهیه👇🏻
مواد خمیرمون رو مخلوط کرده و ورز می دیم. ۱ ساعت استراحت می دیم بعد خمیر رو به ۴ قسمت مساوی تقسیم می کنیم و مواد داخلش رو داخل کاسه ای مخلوط کرده و به ۳ قسمت تقسیم می کنیم.
خمیر ها رو به اندازه بشقاب بزرگی باز می کنیم روی کاغذ روغنی گذاشته و داخلش مواد فندقی می ریزیم. خمیر دوم رو هم باز کرده وروش می بندیم و از مواد داخلش روش می ریزیم خمیر سوم رو هم باز کرده و روش مواد رو ریخته خمیر چهارم رو هم به همین شکل انجام می دیم. سپس وسطش لیوان گذاشته و به ۱۶ قسمت مساوی برش می زنیم از گوشه ۲ تا از برش ها گرفته ۳ دور می پیچونیم و انتهاشونو بهم وصل می کنیم. همشو به همین شکل می پیچونیم و وسطش رو قالب ستاره می زنیم.
نیم ساعت داخل سینی استراحت می دیم برای روش ۱ عدد زرده تخم مرغ رو با ۴_۵ قطره شیر مخلوط کرده و روی قسمت های خمیری می مالیم.
داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه بالا پایین تا وقتی که سرخ بشه می پزیم.

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی