کد خبر: ۲۲۵۸۰
۱۴۰۲/۰۹/۲۶ ۱۴:۱۰:۰۱

طرز تهیه شله زرد

ابتدا برنج را دو سه ساعت خيس كنيد و بعد با آب بزاريد روي شعله ملايم تا كم كم بجوشه تا دانه هاي برنج باز بشه در اين مرحله با پشت قاشق مداوم برنج هارو له كنيد بعد بهش شكر را اضافه كرده و بزاريد دوباره بجوشه با بيشكوب معمولي يخورده ميكوبيم در حدي كه برنج دون دون بشه نه خيلي له كه شبيه حلوا بشه و بعد از اينكه شكر كاملا حل شد بهش زعفران و كره را اضافه و هم ميزنيم و در آخر خلال بادام را كه در گلاب خيس كرده بوديم و هل را اضافه ميكنيم و بعد حدودا نيم ساعت ميزاريم بپزه و هم ميزنيم تا شله ته نگيره فقط حواستون باشه سفت نشه،آمادست؛ نوش جااان

به گزارش محیانیوز، مواد لازم:
برنج نصف ليوان
شكر ١ ليوان
زعفران غليظ ٣ قاشق غذاخوري
كره ٤٠ گرم
گلاب ٢ قاشق غذاخوري
هل نصف قاشق چايخوري
خلال بادام ١/٤ ليوان
آب٣ ليوان
طرز تهيه:
ابتدا برنج را دو سه ساعت خيس كنيد و بعد با آب بزاريد روي شعله ملايم تا كم كم بجوشه تا دانه هاي برنج باز بشه در اين مرحله با پشت قاشق مداوم برنج هارو له كنيد بعد بهش شكر را اضافه كرده و بزاريد دوباره بجوشه با بيشكوب معمولي يخورده ميكوبيم در حدي كه برنج دون دون بشه نه خيلي له كه شبيه حلوا بشه و بعد از اينكه شكر كاملا حل شد بهش زعفران و كره را اضافه و هم ميزنيم و در آخر خلال بادام را كه در گلاب خيس كرده بوديم و هل را اضافه ميكنيم و بعد حدودا نيم ساعت ميزاريم بپزه و هم ميزنيم تا شله ته نگيره فقط حواستون باشه سفت نشه،آمادست؛ نوش جااان
پ ن: منظور از ليوان،ليوان دسته دار فرانسوي هست دوستان.

 

 
 

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی