سنتیترین غذاهای جنوبی را با روش شهر خودتان درست کنین
به گزارش محیانیوز،به خاطر همین روش پخت آن است که آنهایی که غذای سرخ کرده و پرچرب نمیخورند و اصولا رژیم دارند، از خوردن این مدل ساندویچ اصیل جنوبی محرومند. البته جنوبیها سمبوسه را فلفلی و تند و تیز میخورند؛ در حالی که شما میتوانید آن را با ذائقه خودتان کم فلفل هم تهیه کنید.
مواد لازم
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده
۳ ق س ترخون تازه
۱ عدد فلفلدلمهای
۳ عدد تخممرغ
۱ عدد پیاز
۲ ق س رب گوجه فرنگی
نمک، فلفل و زردچوبه به میزان لازم
۱۰ عدد نان لواش
روغن به مقدار کافی
۱. پیاز را پوست کنده، بشویید و به شکل نگینی خرد کنید. در تابهای مقداری روغن ریخته و بگذارید خوب داغ شود. پیازها را به روغن داغ اضافه کنید و تفت دهید تا طلایی رنگ شوند.
۲. بعد از درست شدن پیازداغ، گوشت را اضافه کرده و خوب تفت دهید. در اینجا میتوانید نمک، فلفل و زردچوبه را هم بیفزایید. بعد از سرخ شدن گوشت، رب را افزوده و هم بزنید. حالا مقداری آب به تابه اضافه کنید و در آن را ببندید تا گوشت خوب بپزد. تخممرغها را هم شسته و آبپز کنید.
۳. در این فاصله فلفل دلمهای را شسته و نگینی خرد کنید. ترخونها را هم ریز کنید. در مرحله آخر که آبگوشت در حال تمام شدن است سبزیجات (ترخون و فلفل دلمهای) را هم اضافه کرده و با مواد مخلوط کنید.
۴. بعد از پخت گوشت و خشک شدن آب آن، اجاق را خاموش کرده و ظرف حاوی مایه گوشت را از روی آن بردارید و بگذارید تا خنک شود.
تخممرغهای آبپز شده را هم پوست کنده، رنده کنید و به مایه گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا رنگدار و طعمدار شود.
۵. نان را به شکل مستطیل برش بزنید، در یک گوشه آن یکی دو قاشق از مایه داخل سمبوسه ریخته و نان را از یک گوشه به صورت بقچهای مثلثیشکل بپیچید طوری که همه جای آن پوشیده شود و مایه بیرون نزند. همه مواد را داخل نانها ریخته و به شکل سمبوسههای مثلثی بپیچید.
۶ در تابه یا قابلمهای گود روغن ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید تا داغ شود. بعد از داغ شدن روغن، سمبوسهها را در آن سرخ کنید. بعد از طلایی شدن یک طرف، آن را برگردانید تا طرف دیگرش هم طلایی رنگ شود. بعد از سرخ شدن و برشته شدن نانها، سمبوسهها را از روغن درآورده روی دستمالی بگذارید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
فوتوفن
بهتر است وقتی مایه سمبوسه را میپزید آب کمی بریزید تا آب آن در ضمن پخت تمام شود و گوشت آبدار نباشد. چون مایه آبدار در سمبوسه باعث نرم شدن نان و بیرون آمدن مواد و سوختن آن میشود.
یهجور دیگه
اگر ترخون تازه در دسترس نداشتید میتوانید از خشک شده این سبزی معطر هم استفاده کنید.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی