طرز تهیه یک غذای تابستانی آبدار و خوشمزه چگونه است؟
به گزارش محیانیوز،فقط آن را روز قبل از تعطیلی بخورید؛ وگرنه بوی سیر آن تا هفت تا خانه آنورتر هم میرود.
مواد لازم
۳ عدد بادمجان
یک قس گلپر ساییده شده
یک پیمانه آبغوره
۳ پیمانه آب انار
۲۵۰ گرم سبزی (ریحان بنفش برگریز، نعنا و جعفری)
نمک و فلفل به مقدار لازم
یک بوته سیر
کمی شکر در صورت تمایل
۱. بادمجانها را شسته و خشک کنید. روی شعله ملایم، شعله پخشکن بگذارید و بادمجانها را روی آن قرار دهید تا کبابی شوند.
۲. بادمجانها را پوست کنده و ریز ساطوری کنید. البته میتوانید آنها را در غذاساز هم بریزید تا به صورت پوره دربیایند. سبزیهار ا هم خرد کنید و به بادمجانها بیفزایید. البته بهتر است که سبزیها هم در غذاساز به شکل پوره درآیند.
۳. حالا نوبت مزهدار کردن غذاست. نمک، فلفل، گلپر پودرشده را اضافه کنید و هم بزنید. آبغوره و آب انار را هم به مخلوط بیفزایید.
۴. سیرها را هم پوست گرفته و خوب چرخ یا رنده کرده و به مواد بالا اضافه کنید. مخلوط را به خوبی هم بزنید. در ظرف را بسته و در یخچال بگذارید تا خوب خنک شود.
برای سرو کردن وقتی این مخلوط ترشی مانند را در ظرفهای مورد نظر میریزید میتوانید چند تکه یخ هم به آن اضافه کنید تا خنکتر شود.
فوتوفن
سبزیهای محلی که در نازخاتون از آنها استفاده میشود عبارتند از: زولنگ، گشنیز و اوجی.
اگر فصل انار نیست و آب انار در دسترس ندارید میتوانید از آبمیوههای صنعتی (آب انار) استفاده کنید که در همه فصول موجودند.
بهتر است از نعنا در حد مزهدار کردن غذا استفاده کنید. اگر مقدار نعنا زیاد باشد نازخاتونتان تلخ میشود. اگر هم فصل سیر تازه است میتوانید از سیر تازه سبز هم به جای سیر بوتهای استفاده کنید. ریحان مورد استفاده هم هر چه ظریفتر و جوانتر باشد بهتر است.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی