چرا ما غذا میخوریم؟
به گزارش محیانیوز، غذایی که میخوریم مانند هوایی که تنفس میکنیم برای زندگی لازم است. با خوردن غذا، بدن ما در دوران کودکی رشد میکند و سلولهایمان در تمام طول زندگی تازه و نو میشوند.
ادامه زندگی مبتنی بر جذب و مصرف انرژی است. وقتی کار میکنیم، کالری میسوزانیم. از این رو است که به طور منظم باید غذا بخوریم.
انسان مانند موتوری است که به دو نوع سوخت نیازمند است: اکسیژن و غذا. ما به کمک غذا، انرژی مورد نیاز خود را برای فکر کردن، حرکت کردن، حفظ گرمای بدن و مقاومت در برابر بیماریها به دست میآوریم.
این سوختن درونی هیچگاه متوقف نمیشود و ما همواره باید به نحوی اصولی تغذیه کنیم. نوزاد که به سرعت رشد میکند تا ۷ بار در روز غذا جذب میکند. بزرگسالان برای حفظ سلامتی خود، روزی ۳ وعده غذا میخورند. صبحانه مهمترین وعده غذایی روزانه است. زیرا با وعده غذایی پیشین فاصله زمانی زیادی دارد.
* غذاهایی که میخوریم، چه میشوند؟
غذاهایی که میخوریم در دستگاه گوارش هضم میشوند. بر اثر فعالیت دستگاه گوارش، غذاها به ذرات خیلی ریزی تبدیل میشوند که میتوانند از دیواره روده بگذرند و به سمت سلولهای گرسنه راه یابند.
غذا با دندانهایمان خرد و با بزاق دهانمان مرطوب میشود. بعد به سمت معده میرود و در آنجا با انقباضهای معده کاملاً خرد میشود. سپس از معده خارج میشود و به روده کوچک میرود.
در این مرحله غذا حالت تقریبا مایع پیدا میکند و میتواند از دیواره روده بگذرد تا وارد خون شود و تا دورترین نقاط بدن برسد.
غذاهایی که جذب نمیشوند، به روده بزرگ میروند و دفع میشوند. بعضی غذاها سریعتر از بقیه جذب میشوند. از این رو، خوب است هنگام گردش و پیادهروی گهگاه بایستید و تکه شکلات یا کمی کشمش بخورید.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی