کدام نمکها را نباید خورد؟
به گزارش محیانیوز، احمد اسماعیل زاده روز شنبه با بیان اینکه نمکهای رنگی (صورتی، آبی، بنفش و سنگ نمک) سلامتی افراد را به خطر می اندازند، افزود: نمک از معدنهای سنگ نمک با حفر زمین توسط ماشینها و سپس انفجار و خرد کردن سنگهای نمک به دست میآید و این نوع سنگ، بیشتر برای یخزدایی به کار می رود و این نوع نمک برای مصرف خوراکی مناسب نیست.
وی با اشاره به تبلیغات استفاده از نمکهای رنگی و سنگ نمک، اظهار داشت: امروزه درباره مصرف نمکهای رنگی و سنگ نمک، شاهد تبلیغات گسترده از سوی افراد شیاد و ناآگاه هستیم. در تبلیغات، این افراد عنوان میکنند که به جای مصرف نمکهای تصفیه شده یُددار از نمکهای رنگی و سنگ نمک استفاده کنید زیرا آنها طبیعی بوده و فشار خون را بالا نمیبرند و حاوی عناصری مانند آهن و منیزیم هستند که برای بدن مفید است در حالی که نمکهای رنگی و سنگ نمک به دلیل اینکه از معادن و دریاچهها و کوه ها استخراج میشود، حاوی ناخالصیهای متعدد و ذرات شیمیایی همچون فلزات سنگین سرطان زا هستند که برای سلامت مصرف کننده مضر است و میتواند زمینه ابتلا به سرطان را در فرد ایجاد کند.
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی