کد خبر: ۲۹۶۳
۱۴۰۱/۰۸/۰۱ ۱۷:۳۰:۰۰

رازهای خوشمزه شدن خورش فسنجان

خورشت فسنجان یکی دیگر از خورشتهای خوشمزه و اصیل ایرانی است که طرفداران زیادی دارد. این خورشت در جاهای گوناگون کشور به گونه ملس، ترش و شیرین و با گوشت قلقلی، اردک و مرغ پخته می‌شود.برای اینکه فسنجان خوشمزه و پرملاط و غلیظ بتوانیم درست کنیم می بایست چند نکته را در نظر بگیریم

نکات کلیدی برای تهیه ی فسنجان جا افتاده و خوش طعم

- نخستین و مهمترین نکته در مورد تهیه این خورشت خوش‌مزه، گردوها را به صورت کامل خرد و یا چرخ کنید، چون اینگونه همه روغن گردو به درون خورشت پس داده می‌شود. 

fesenjan-photokade-com-1

- اگر می خواهید کمی زیر دندان بیاید، یک چهارم مغز گردو را یک مرتبه چرخ کنید و بقیه را سه بار چرخ کنید.

 

- برای اینکه گردو روغن بیشتری پس بدهد، بهتر است موقعی آن را چرخ کنید که می خواهید فسنجان را تهیه کنید.

- دقت کنید که گردوها را به‌ گونه خام به خورشت اضافه نکنید، قبل از آن گردوها را تفت دهید. توجه کنید که تفت دادن را خیلی ادامه ندهید، چون باعث تلخی خورشت می شود.

khoresh-fesenjan (1)

- اگر در تهیه خورشت از گوشت استفاده می‌کنید می‌توانید گوشت چرخ شده را به صورت قلقلی در آورده  تا خورشت زیباتر باشد.

 

- اگر خورشت فسنجان ملس دوست دارید بازهم برای خوش عطروطعم شدن و بهتر شدن رنگ خورشت یک قاشق غذاخوری به آن شکر اضافه کنید. با اضافه کردن شکر، رنگ خورش قدری تیره‌تر می‌شود

fesenjan-goosht-ghelgheli

- اگر پس از اضافه کردن گردو بازهم حس کردید، خورشت قدری آبدار شده است می‌توانید یکی از سه روش زیر را اجرا کنید:

* یک عدد سیب را پوست گرفته، رنده و ریز کنید و به خورشت اضافه کنید. این کار باعث لعاب‌دار شدن خورشت فسنجان می‌شود.

خورش-فسنجان

دیدگاه

پیشنهاد سردبیر

آخرین اخبار

پربازدیدترین ها

خواندنی