اسموتی چای لاته/ یک اسموتی مخصوص فصل پاییز
ستی مولایی؛ این اسموتی خیلی شبیه به چای ماسالا است ولی مواد اولیه و روش آماده کردن آن کمی با اسموتی ماسالا متفاوت است. این دستور اسموتی برای 2 نفر بوده و زمان آماده سازی آن تقریبا 10 دقیقه است.
جو دوسر نیمه آماده: 2/1 پیمانه
چای کیسهای سیاه: 1 قاشق چایخوری
پودر دارچین: 4/1 قاشق چایخوری
جوز هندی: 4/1 قاشق چایخوری
ماست پرچرب: 2/1 پیمانه
موز خرد شده: 1 عدد
شیر کمچرب: 1 پیمانه
عسل: 1 قاشق غذاخوری
مرحله اول
جوی دو سر و چای را داخل غذا ساز بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا پودر شوند. جو و چای را همچنین میتوانید آسیاب کنید.
مرحله دوم
ماست و نیمی از شیر را همراه با پودر جو و چای داخل مخلوطکن بریزید و دستگاه را روشن کنید تا مواد کاملا با هم مخلوط شوند.
مرحله سوم
در این مرحله عسل، موز خرد شده، بقیه شیر، پودر دارچین و جوز هندی را هم اضافه کنید. دوباره دستگاه را روشن کنید تا اسموتی یکدستی حاصل شود.
برای سرو
اسموتی را داخل 2 لیوان ریخته و با خامه تزیین کرده و سرو کنید.
منبع:
https://sticksscratchkitchen.com/chai-tea-latte-smoothie/
دیدگاه
آخرین اخبار
پربازدیدترین ها
خواندنی